Bruno Mars

Bruno Mars  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Bruno Mars. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Peter Gene Hernandez (n. 8 octombrie 1985), cunoscut sub numele de scena Bruno Mars, este un cantareț, compozitor și producator muzical american. Crescut in Honolulu, Hawaii intr-o familie de muzicieni, Mars a inceput sa creeze muzica de la o varsta frageda. Dupa ce a cantat pe diverse scene din orașul sau natal pe perioada copilariei, a decis sa urmeze o cariera in muzica, mutandu-se in Los Angeles dupa absolvirea liceului. Mars a inceput sa compuna cantece pentru alți interpreți, alaturandu-se echipei de producție The Smeezingtons.


 


Dupa o neințelegere cu Motown Records, Mars a semnat cu Atlantic Records in 2009. A devenit recunoscut ca solist dupa ce a interpretat și compus partea muzicala a cantecelor „Nothin' on You” de B.o.B și „Billionaire” de Travie McCoy. De asemenea a ajutat la compunerea unor hituri precum „Right Round” de Flo Rida, impreuna cu Kesha și „Wavin' Flag” de K'naan. In octombrie 2010, a lansat albumul de debut, Doo-Wops & Hooligans. Reprezentat de piesele „Just the Way You Are” și „Grenade”, ajunse pe primele locuri la nivel global, albumul a atins poziția a treia in Billboard 200. Mars a fost nominalizat la șapte premii Grammy, printre care și cele din 2011, caștigand premiul pentru Cea mai buna performanța pop masculina pentru piesa „Just the Way You Are”.


 


Mars este cunoscut pentru ca abordeaza o diversitate de stiluri și influențe, iar muzica sa conține elemente din diferite genuri. A lucrat cu o mulțime de artiști din genuri muzicale diferite; Mars recunoaște ca aceste colaborari i-au influențat cariera de solist. In copilarie, a fost inspirat de artiști precum Elvis Presley și Michael Jackson, imitandu-i inca de mic. Mars declara, de asemenea, ca muzica reggae și casa de discuri Motown i-au influențat stilul muzical. Jon Caramanica de la The New York Times s-a referit la Mars ca la „unul dintre cei mai adaptabili și accesibili interpreți de muzica pop”. La nivel mondial, Mars a devenit cel mai bine vandut artist digital din 2011. A avut trei discuri single printre primele zece clasate, inclusiv prima poziție cu 12,5 milioane de exemplare vandute pentru „Just The Way You Are”. La premiile BRIT din 2012, Bruno Mars a fost desemnat Cel mai bun solist internațional.