Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Bullet For My Valentine. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Bullet For My Valentine este o formație de heavy metal inființata in Bridgend, Țara Galilor, in anul 1998 de catre vocalistul Matthew Tuck. In prezent trupa este formata din: Matthew Tuck, Jason James, Michael Thomas și Michael Paget.


Numele inițial al trupei a fost Jeff Killed John, cei patru incepandu-și cariera muzicala cantand melodii ai celor de la Metallica și Nirvana. Jeff Killed John au compus șase melodii, care nu au fost niciodata lansate; doua dintre aceste melodii au fost rescrise și introduse in repertoriul "Bullet For My Valentine". Problemele financiare au reprezentat motivul pentru care trupa și-a schimbat numele, schimband deasemenea și inclinația muzicala.


Trupa a lansat primul album, The Poison, pe 3 octombrie 2005. The Poison cuprinde doua dintre piesele ce au adus celebritatea trupei și anume "All These Things I Hate (Revolve Around Me)" și "Tears Don't Fall", pentru care au capatat uneori și eticheta de trupa emo.


Cel de-al doilea album de studio al trupei, Scream Aim Fire, a fost realizat pe 29 ianuarie 2008 și s-a clasat pe locul patru in Billboard 200. Urmǎtorul album, Fever, lansat pe 26 aprilie 2010, a debutat cu locul al treilea in același top și s-a vandut in peste un milion de exemplare in Statele Unite și in aproape 2.500.000 la nivel mondial, caștigand de asemenea trei premii Kerrang! pentru cea mai buna trupa din Marea Britanie.