Caro Emerald

Caro Emerald  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Caro Emerald. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Caro Emerald – concert de Martisor la Bucuresti


 


Bucuresti, 27 Iulie 2017. Pentru primavara anului urmator, Caro Emerald pregateste un martisor special fanilor din Romania. Artista va sustine un concert chiar in ajun de primavara, pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitala.


Caro Emerald, artista de origine olandeza care a debutat in 2009 cu celebra piesa “Back it Up”, este adesea laudata pentru show-urile sale, fiind considerata drept una dintre cele mai bune voci live.  Dupa un debut fulminant cu albumul Deleted Scenes from the Cutting Room Floor inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro a ajuns rapid in playlistul radio-urilor europene, noul single “A Night Like This” asigurandu-i o noua prezenta in clasamentele muzicale. Albumul s-a vandut in peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind rasplatita si cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincii din lume, oferita artistilor cu rezultate remarcabile in industria muzicala, inca din anul 1960.


Cel de-al doilea album, intitulat The Shocking Miss Emerald, a aparut in 2013 si a intrat direct pe prima pozitie in clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lunga serie de concerte si prezente in cadrul mai multor festivaluri din Europa. Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte usor de reperat, in special datorita identitatii sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonoritati retro, grooving jazzcinematic tango, care te duc cu gandul la epoca de aur a Hollywood-ului.


In primavara acestui an a fost lansat EP-ul Emerald Island care da  numele turneului ce va include si concertul programat pentru inceputul anului viitor la Bucuresti. Aceasta nu va fi prima vizita a artistei in Romania, Caro Emerald fiind unul dintre headlinerii editiei 2012 a festivalului B’ESTFEST.


Biletele pentru concertul din 28 februarie 2018 se vor pune in vanzare maine, 28 iulie, pe www.eventim.ro si in magazinele partenere, fiind disponibile la mai multe categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 85.5 lei, 130.5 lei, 166.5 lei, 202.5 lei si 247.5 lei, preturi la care se adauga si comisionale de vanzare.