Cher

Cher  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Cher. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Cher (n. 20 mai 1946 sub numele Cherilyn Sarkisian LaPiere) este o actrița, cantareața, compozitoare, autoare, producatoare de filme și designer de moda americana de origine armeana. Printre realizarile sale in muzica, film și televiziune, a caștigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur, printre altele.


 


Dupa ce a devenit cunoscuta in 1965 ca membra a duo-ului pop/rock Sonny & Cher, a reușit sa devina o artista solo de succes, o stea de televiziune in anii '70 și o vedeta de cinema in anii '80.


 


Hitul ei „Believe” (1998), este single-ul al treilea ca vanzari in toata lumea al unei cantarețe, al optulea ca vanzari al anilor '90,[1] cel mai bine vandut single al casei de discuri Warner Bros. Records și cea mai bine vanduta melodie dance, peste 10 milioane de copii ale acesteia fiind vandute in toata lumea.[2]Cher a intrat in Cartea Recordurilor cand „Believe” a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100, devenind cea mai in varsta cantareața care reușește acest lucru.[3] Cu o cariera de peste 40 de ani, Cher a devenit unul din cei mai cunoscuți idoli de pop și unul dintre artiștii cu cele mai mari vanzari ale tuturor timpurilor,[4] vanzand aproape 275 de milioane de copii in toata lumea (inclusiv inregistrarile cu Sonny Bono). Ca artist solo, in Statele Unite a vandut 30 de milioane de albume și 20 de milioane de single-uri.[5][6] La 6 mai s-a reintors pe scena muzicala dupa o pauza de șase ani cu spectacolul din Las Vegas, Cher ar the Colosseum.