Christmas in Vienna  - Bilete

Strauss Festival Orchestra Vienna

Christmas in Vienna

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Christmas in Vienna. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Stralucirea autentica a Vienei in Romania - Christmas in Vienna
          Fascinanta lume vieneza se va deschide și in acest an publicului din Romania prin intermediul unui spectacol 100% vienez – Christmas in Vienna! Pentru al saptelea an consecutiv, Strauss Festival Orchestra Vienna, dirijata de maestrul Willy Büchler, cu participarea extraordinara a sopranei vieneze Monika Mosser va sustine un amplu turneu in Romania, care va incepe pe 9 decembrie in Timisoara si se va incheia pe 19 decembrie la Sala Palatului din capitala.


          Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice. Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondata in 1978 de legendarul dirijorPeter Guth si a primit in randurile sale de-a lungul anilor pe cei mai talentati muzicieni, pastrandu-si, astfel, de-a lungul timpului, suprematia intre orchestrele de acelasi gen. Strauss Festival Orchestra Vienna este binecunoscuta de publicul din Romania, mai ales ca in 2008 s-a numarat printre invitatii de onorare ai Festivalului Enescu.


Născut in Vienna, Maestrul Willy Büchler este unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii vieneze. De peste 20 de ani, Willy Büchler conduce ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurându-se de un succes colosal pe scene de pe întregul mapamond. Optimismul, dedicația, sensibilitatea și umorul sunt caracteristicile stilului său incomparabil de a face muzică, bazat pe prospețime, entuziasm sincer și experiență îndelungată. Willy Büchler continuă tradiția lui Johann Strauss, de a dirija cu vioara in mână, deopotrivă publicul și muzicienii. Maestrul Büchler este recunoscut pentru jovialitatea şi umorul cu care interacţionează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziţie, de adevărată sărbătoare.


Monika Mosser este o artista cu adevarat vieneza. Nascuta in capitala mondiala a muzicii clasice, educata la Conservatorul si la Universitatea de Muzica din Viena, a castigat Concursul International de Opereta “Nico Dostal”, incepandu-si cariera de solista la Volksoper  Wien. Fiind o soprana cu uimitoare abilitati interpretative,  Monika Mosser are un repertoriu larg si divers, care cuprinde arii de opera, operete, dar si musical-uri celebre. Performantele sopranei au incantat audientele din toate colturile lumii. Monika Mosser este prima soprana din Europa de Vest invitata in Rusia intr-un turneu impreuna cu Strauss Festival Orchestra, toate concertele fiind sold-out. De altfel, Monika Mosser este prima solista vest -europeana invitata sa cante impreuna cu Filarmonica din Moscova.


Christmas in Vienna


Strauss Festival Orchestra Vienna


Dirijor Maestro Willy Büchler


Soprano Monika Mosser


 


 


Johann Strauss Jr.


Entrance march from „The Gypsy Baron“ (Einzugsmarsch aus dem „Zigeunerbaron“)


Johann Strauss Jr.


Wine, Women and Song (Wein, Weib und Gesang) op. 333


Robert Stolz


„Du sollst der Kaiser meiner Seele sein“


Johann Strauss Jr.


Bandit's Gallop (Banditen – Galopp) op.378


Johann Strauss Jr.


Wildfire (Wildfeuer) op. 313


Josef Strauss


Thalia, op. 195


Johann Strauss Jr.


Viennese Blood in Soloversion („Wiener Blut“ Duett in Soloversion)


Johann Strauss Jr.


Pleasure Train (Vergnügungszug) op. 28


******


Johann Strauss Jr.


Where the citrons bloom (Wo die Citronen blüh’n) op. 364


Emmerich Kálmán


„Was in der Welt geschieht“ from „Zirkusprinzessin“


Josef Strauss


Winterlust, op. 121


Johann Strauss Jr.


Danube mermaid (Donauweibchen) op. 427


Franz Lehár


„Hör ich Zymbalklänge“ from „Zigeunerliebe“


Josef Strauss


Fireproof! (Feuerfest!) op. 269


Johann Strauss Jr.


Hunting polka (Auf der Jagd) op. 373


******