Comedy Weekend

Comedy Weekend  - Bilete

Stand - up comedy

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Comedy Weekend. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

22 mai marchează al treilea spectacol din seria Comedy Weekend! De data asta, actorii din Las Fierbinți vin la Cluj cu două spectacole de stand-up comedy care se bucură de succes atât în țară cât și peste hotare! Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Constantin Diță ne oferă, în schimbul grijilor cotidiene, umor de calitate și hohote de râs! Așa că vă așteptăm duminică, 22 mai, la Casa de Cultură a Studenților de la ora 18:00 și de la ora 20:30 să râdem la Comedy Weekend! Nu uitați, cine râde la urma... săptămânii, râde mai bine!


„Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem că veți descoperi și viața voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veți povesti și nepoților, că tot nu au acces în sală!”, a fost mesajul transmis de artişti prin intermediul unui comunicat de presă.


Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.


Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează liniștit rolurile la Nottara și o face de ani de zile. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume "Celentano", cel pe care îl interpretează în "Las Fierbinți"


Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din “Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat și pe scena de la Vocea României.


Actorul Constantin Diță, a devenit celebru odată cu rolul Giani din serialul "Las Fierbinți". Cu toate acestea, el este actor cu acte în regulă încă din anul 2005. Pe lângă cariera de actor a încercat-o și pe cea de regizor tehnic și scenarist.