David Guetta

David Guetta  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre David Guetta. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

David Guetta (n. 7 noiembrie 1967, Paris) este un DJ și producator muzical francez de muzica house. Inițial fiind un DJ in cluburi de noapte in anii '80 și '90, el fondeaza Gum Productions și iși lanseaza primul sau album, Just a Little More Love, in 2001. Mai tarziu, el a lansat albumurile Guetta Blaster (2004) și Pop Life (2007). Din albumul sau din 2009, One Love care include hit-urile "When The Love Takes Over" (impreuna cu Kelly Rowland), "Gettin' Over You" (impreuna cu Chris Willis, Fergie & LMFAO) și "Sexy Bitch" (impreuna cu Akon), cel din urma hit a ajuns in top 5 SUA, iar toate cele 3 hit-uri au ajuns nr.1 in UK. El a lucrat cu o varietate de artiști dintre care și Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K'naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida și Shakira.


 


David Guetta a vandut peste 6 milioane de albume și 15 milioane de single-uri in lumea intreaga. In 2011 Guetta a fost votat DJ-ul nr.1 in sondajul 'DJ Mag Top 100 DJs'.


 


In 2013, Billboard a clasificat cantecul sau "When Love Takes Over" ca fiind colaborarea numarul #1 in dance-pop din toate timpurile.