Directia 5  - Bilete

Directia 5

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Directia 5. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

DirecTia 5 este o trupa din Romania care a luat fiinta in anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, balada rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental, rar club-house.

Trupa a fost formata in 1991 de Marian Ionescu (chitara bass, pian, compozitor), Dragos Badoi (voce), Catalin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Razvan Mirica (chitara, voce), Vlaicu Giurgea (chitara).
La scurt timp dupa infiinTare, apare albumul de debut intitulat "La vulturul de mare cu pestele in ghiare".In 1994, se lanseaza albumul "Pantofi de lac" si ulterior, ei colaboreaza in paralel cu Loredana Groza pentru discul "Atitudine". In 1995, chitaristul Vlaicu Giurgea paraseste trupa, ca si Toni Seicarescu, acesta din urma fiind inlocuit de Gabi Nicolau(Krypton). Trupa concerteaza la festivalul Cerbul de Aur in luna septembrie.

In 1996, apare o sciziune in trupa, Marian Ionescu fiind acuzat de Razvan Mirica, Florin Ionescu si Catalin Onoiu ca urmareste doar interesele personale, acestia considerandu-se adevarata DirecTie 5. Se pare ca Loredana Groza a fost aceea care a facut sa se sparga trupa. Astfel, un an au activat 2 trupe cu numele de DirecTia 5: Directia V si Directia 5. Anii trec, DirecTia V se desparte si in 1998 ramane DirecTia 5 cu Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri si Cristi Enache. In aceasta formula, vor scoate in 1999 albumul "Superstar".