Elektro Guzzi

Elektro Guzzi  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Primeste notificari cand avem bilete disponibile

Vreau sa fiu notificat primul despre evenimentele viitoare, direct pe e-mail.

Abonandu-va sunteti de acord cu Termeni de utilizare si Politica de Confidențialitate

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Elektro Guzzi. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Trupa austriaca Elektro Guzzi a captat atentia si admiratia publicului prin sound-ul aparent digital, pe care Bernhard Hammer, Jakob Schneidewind si Bernhard Breuer il produc folosind doar instrumente clasice precum basul, chitara si tobele.

Chiar daca set-up-ul lor este traditional, membrii trupei se transforma in adevarate masini, atat pe scena cat si in studio. Rezultatul este un sound electronic si un show efervescent. Oricat de greu ar fi de crezut, tot ceea ce se aude este un produs analog! Elektro Guzzi nu sunt interesati de explorarea unui peisaj sonor marcat de lungi pasaje minimale de jamming si improvizatii sau de o abordare computerizata a muzicii. Tot ceea ce se aude este produs 100% live. Pentru ei, ceea ce conteaza cel mai mult este structura.

Formata in 2004, trupa a preferat sa astepte 5 ani pentru a-si perfectiona tehnica, inainte de a intra in studio.

In 2011, Elektro Guzzi lansau Parquet, cel de-al doilea album. Parquet este un material discografic plin de nuante, detalii de finete estetica si tonalitati dintre cele mai avantgardiste, dar in acelasi timp este foarte apreciat in zona de techno-clubbing. Fiecare dintre cele 9 piese par sa poarte o amprenta distincta, ce le confera personalitate, ca de exemplu schimbarile hipnotice de beat-uri din "Affumicato" sau ritmul scurt, sacadat din "Absorber" sau efectul de "gated chords" din "Patagonia".