Festivalul Tanar de la Sibiu

Festivalul Tanar de la Sibiu  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Festivalul Tanar de la Sibiu. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

La Sibiu, în luna octombrie, publicul tânăr este în centrul atenției! Asta, grație Festivalului Tânăr de la Sibiu ce va avea loc între 7 și 15 octombrie, la Teatrul pentru copii şi tineret GONG.


Timp de nouă zile artiști din Belgia, Cehia, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Portugalia, România și Ucraina vor prezenta la Sibiu un program eclectic dedicat artelor spectacolului pentru copii și adolescenți.


Cea de-a III-a ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu face o cronică provocatoare asupra lumii din jurul nostru și își propune un program captivant dedicat atât copiilor, cât și adolescenților, reunind, totodată, întreaga familie pentru o experiență dătătoare de energie. De la spectacole de animație pentru copii cu vârsta de doar un an, la magia păpușilor și marionetelor pentru școlari, dar și spectacole eclectice pentru adolescenți, festivalul conectează spectatorii la noutățile din zona artelor performative și aduce în discuție problemele cu care se confruntă noile generații de părinți și educatori.


 


Programul complet pe www.teatrulgong.ro