GRAND COMEDIA

GRAND COMEDIA  - Bilete

 Locul unde marii artiști își dau întâlnire cu marile povești.

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre GRAND COMEDIA. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Locul unde marii artiști își dau întâlnire cu marile povești. Un teatru născut din dorința de a promova autenticile valori artistice, unde eleganța interbelică se împletește cu rafinamentul prezentului  și unde ne propunem ca fiecare spectacol să devină un eveniment pentru publicul nostru.


      De ce Grand Comedia? Pentru că am simțit nevoia unui suflu care să revigoreze mișcarea teatrală independentă, pentru că dorim să creăm un pol teatral care să stârnească interesul iubitorilor de teatru. Un teatru vraiment profesionist unde respectul pentru public și dragostea de cultură ocupă cele dintâi trepte - Grand Comedia este deja cel mai amplu proiect de teatru independent din România.


      Situat în partea de nord a capitalei, în cadrul Hotelului Pullman - complex World Trade Center, la câteva minute de Arcul de Triumf, Grand Comedia își propune să reinstituie o imagine a teatrului de multă pierdută, în care seara de spectacol era un eveniment important în tabietul public. Teatrul din perioada interbelică era locul de întâlnire și socializare pentru spectacori dar și locul în care măiestria actorilor era aplaudată la scenă deschisă iar acesta este și modelul nostru. 


      Teatrul Grand Comedia beneficiază de o sală modernă dar fermecătoare, ”New York”, cu o capacitate de peste 350 de locuri.  Sala studio ”Vienna”, găzduiește peste 100 de locuri și poate fi adaptată pentru o suită de alte evenimente culturale, precum lansări de carte, conferințe sau proiecții de film. La prima vedere, clădirea pare una futuristă, un stil ultra-modern al secolului XXI, dar odată ajuns în interior, ți se deschide o altă lume, o călătorie în New York-ul anilor 1920-30, arhitectura și design-ul bazându-se pe cultura Art Deco-ului. Grand Comedia asigură locuri de parcare gratuită pentru fiecare dintre spectatorii săi, pentru a oferi acestora tot confortul unei seri minunate.


       Repertoriul nostru va cuprinde francize de pe Broadway, cele mai în vogă bulevardiere, texte clasice revizitate, dar și drame contemporane de substanță. De asemenea, pentru nu îi uita pe cei mici, Grand Comedia va oferi publicului tânăr o serie de povești esențiale ale copilăriei într-o formă contemporană, adaptată societății, schimbărilor rapide ale acesteia și interpretate prin mijloacele actuale.


     Primul spectacol care va vedea lumina Teatrului GRAND COMEDIA va fi spectacolul ”NOI DOI” iar lansarea oficială va fi la începutul lunii februarie 2016 prin comedia bulevardieră luată direct de pe Broadway, ”NOT NOW, DARLING”.