Happy Cinema Bucuresti

Happy Cinema Bucuresti  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Happy Cinema Bucuresti. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate.  Este cinematograful întregii familii, pentru toţi cei care îşi doresc să radă cu poftă, să aibă aventuri care taie respiraţia sau să trăiască momente de suspans în 3D. HAPPYCINEMA®este locul preferat pentru petrecerea timpului liber. Cinematograful este localizat în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan din București. Iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o cafenea spațioasă.


În sălile cineplexului HAPPYCINEMA® dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul poate viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile.Website: www.happycinema.roFacebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti