Janet Jackson

Janet Jackson  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Janet Jackson. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Janet Damita Jo Jackson s-anascut la data de 16 mai 1966, este o actrita si o cantareata amaericana. S-a nascut in Gary, Indiana si a fost crescuta in Encino, Los Angeles, ea este cel mai mic copil din familia de muzicieni Jackson. Damita a cantat pentru prima data pe scena la varsta de 7 ani, alaturi de familia ei si mai tarziu si-a inceput cariera ca actrita, in serialul " The Jacksons ", in 1976. In anii 70' si la iceputul aniilor 80', a jucat in diferite seriale, " Good Times " si " Fame".

Janet s-a nascut in Gary,Indiana, cea mai mica din cei noua copii, ai lui Katherine Esther si ai lui Joseph Walter Jackosn. In timp, Janet isi urma fratii mai mari Jackie, Tito, Jermaine, Marlon si Michael, ei cantau in cluburi si spectacole, ca " Jackson 5 ". In martie 1969, grupul a semnat un contract cu " Motown ", la sfarsitul anului au inregistart primulsingle. Succesul trupei Jackson 5, a permis familiei sa se mute in Encino, un cartier din apropierea Los Angeles- ului in 1971. Desi, s-a nascut intr-o familie de muzicieni profesionisti, Janet, iubea caii si vroia sa devina " race- horse jockey ". Ignorand acest vis al ei, tatal ii p[regatise deja o cariera in divertisment.

Lavarsta de 16 ani, in 1982, a semnat un contract cu " A&M "lansandu-si in acelasi an albumul de debut. La albumul al treilea, " Control ( 1986) ", a inceput o colaborare pe termen lung cu producatorii Jimmy Jam si Terry Lewis.

In 1991 a semnat un contract, dupa 2 ani de pauza, cu casa de discuri " Virgin Records ". albumul ei de debut de cand era la Virgin este "Janet ( 1993 )", in acesta album si-a dezvoltat imaginea de sex-simbol.In acelasi an s-a lansat primul ei film " Poetic Justice ", de atunci a inceput sa joace in diferite filme. LA sfarsitul aniilor 90' , a fost numita a doua cea mai de succes cntareata a decadei."All for you " (2001 ), a devenit al cincilea album consecutiv care a lovit locul 1 in topul " Billboard 200 ". In 2007, s-a mutat la casa de discuri " Island Def Jam Music Group ", unde si-a lansat al zecelea album " Dicipline ", in urmatorul an. 

Albumul " Dicipline " a fost lansat in februarie 2008, debutand in topul Billboard 200, ocupand locul 1. Al cincilea tur de promovare a inceput in septembrie 2008. In iunie 2009,Janet a primit o veste grea, fratele ei Michael Jackson a murit, la varsta de 50 de ani.