JAZZ PONG

JAZZ PONG  - Bilete

jazzpong.ro

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre JAZZ PONG. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Ping Pong şi Jazz; sau Jazz & Ping Pong. O alăturare inedită de cuvinte în spaţiul european, cu atît mai mult în ţara noastră. Este însă vorba despre o idee concretizată şi experimentată de multă vreme şi cu succes pe alte continente, cum ar fi America, Asia şi Australia, un concept ce îşi propune « împrietenirea » muzicii de jazz cu sportul şi mai ales cu variantele sale de sală, precum ping pong-ul, fitness-ul, aerobic-ul şi altele. 
Ne-am dorit să apropiem acest concept de cartierul în care ne aflăm, ba chiar de întreg Bucureştiul… şi cum una dintre caracteristicile cunoscute şi recunoscute ale acestui « centru de sport şi sănătate » este tenisul de masă, iată că s-a născut, pentru dumneavoastră, clubul de jazz şi ping pong pe care îl veţi cunoaşte şi sperăm, aprecia, sub numele de: 
JAZZ PONG / social club. 

Destindete impreuna cu prietenii tai, la JazzPong Social Club jucand un ping pong la una din cele 16 mese de care dispunem sau te poti relaxa, in zona de lounge a clubului, savurandu-ti cafeaua sau bautura ascultand muzica jazz de cea mai buna calitate.