Jurassic Experience

Jurassic Experience  - Bilete

Turneu National

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Jurassic Experience. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

JURASSIC EXPERIENCE


Datorita modificarilor de program ale locatiilor unor spectacole, turneul national Jurassic Experience sa va desfasura in toamna lui 2016, dupa calendarul anuntat mai jos. Organizatorii isi cer scuze pentru neplacerile create si le multumesc in acelasi timp cumparatorilor de bilete pentru interesul acordat evenimentelor. Biletele achizitionate pot fi retinute si isi pastreaza valabilitatea sau se poate opta pentru returnarea banilor


Jurassic Experience readuce la viata dinozaurii intr-un show live educational si interactiv, pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Presarat cu muzica si dans, acrobatii si umor, spectacolul promite sa captiveze publicul intr-o poveste ampla despre dinozauri, cercetatori si palenotologi, dar si jurnalisti curiosi. Se vor infiripa prietenii, vom avea parte de mister si aventura si, bineinteles, ne vom intalni cu fiorosul Tyrannosaurus Rex, dinozaurul care a reusit sa monopolizeze timp de secole curiozitatea exploratorilor si, mai nou, a copiilor.


Gratie tehnologiei, scena spectacolului va deveni jungla pentru o zi, prin decorul sofisticat si jocurile de lumini, creand astfel un mediu perfect unde dinozaurii nostri vor avea parte de aventuri alaturi de cei mici.


 


Din distributia spectacolului fac parte Tavi Costin, Madalina Craiu, Irina Teodorescu, Andrei Catalin, Viorel Ionescu, Razvan Banica si Silviu Mititelu. Spectacolul este regizat de catre Matei Lucaci-Grunberg. Spectacolul este jucat si cantat in limba romana. Va asteptam cu mic si mare sa va alaturati acestei aventuri!


Datele turneului:


Noul calendar al turneului este urmatorul:


Craiova – 30 septembrie 2016 – Sala Polivalenta


Timisoara – 1 Octombrie – Filarmonica Banatul


Cluj Napoca – 2 Octombrie – Casa de Cultura a Studentilor


Iasi – 3 Octombrie – Teatrul National Vasile Alecsandri


Brasov – 4 Octombrie – Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu


Biletele se gasesc in reteaua Eventim si, in curand, la casele de bilete ale salilor de spectacole. Biletele pot fi achizitionate la pret intreg, pentru adulti, si la pret special, redus, pentru copii!