Justin Timberlake  - Bilete

Justin Timberlake

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Justin Timberlake. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Justin Timberlake s-a nascut pe data de 31 ianuarie 1981 in Memphis, Tennessee. Parintii lui sunt Lynn Harless si Randy Timberlake.

La varsta de 11 ani, a aparut in show-ul `Star Search` si in ciuda faptului ca nu a castigat, Justin nu s-a descurajat. A participat apoi la `The Mickey Mouse Club` (o serie de televiziune produsa de Walt Disney Productions), in care au aparut, de asemenea, Britney Spears, Ryan Gosling, 
Keri Russell, Christina Aguilera si J.C. Chasez – cel care avea sa-I fie mai tarziu coleg de trupa. 

La 14 ani, Justin Timberlake a devenit membrul formatiei *NSYNC. In 1998 grupul a lansat albumul de debut, care a primit numele trupei – NSYNC. Trupa a avut mare succes, castigand o baza imensa de fani.


La inceputul anului 2002, Justin a inceput sa compuna cantece pentru primul sau album solo. Tot in aceasta perioada s-a despartit si de iubita sa Britney Spears. Au existat zvonuri conform carora relatia dintre cei doi s-a incheiat din cauza ca Britney l-ar fi inselat pe Justin cu coregraful Wade Robson. 

Lansarea albumului de debut in cariera solo, intitulat `Justified`, a avut loc in noiembrie 2002. Printre melodiile de pe acest material se numara: `Like I Love You`, `Cry Me A River` si `Rock Your Body`.


Dupa despartirea de Britney, Justin Timberlake a mai avut relatii cu actritele Jenna Dewan, Alyssa Milano, Cameron Diaz si Jessica Biel. De cea din urma s-a despartit in decembrie 2006. Motivele care au dus la destramarea legaturii celor doi nu au fost dezvaluite, iar Justin s-a aratat deranjat de faptul ca mass media a facut un adevarat `reality-show` din acest subiect.