Lara Fabian

Lara Fabian  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Lara Fabian. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Achizitioneaza-ti biletul Early Bird pentru Concertul Larei Fabian din Bucuresti pana pe 16 Februarie! Biletele EARLY BIRD beneficiaza de o reducere de 10% si, in plus, vei primi cadou un bilet la concertul Alessandro Safina de pe 17 Februarie*.


LARA FABIAN Turneul Mondial 2019 Greatest Hits Remix & albumul Papillon


 Mult indragita artista Lara Fabian a vandut peste 20 milioane de albume in intreaga lume, iar anul acesta revine cu un nou turneu mondial “50 World Tour”. Turneul va fi o celebrare a aniversarii de 50 de ani ai Larei Fabian, iar spectacolul ii va celebra cei peste 30 de ani de cariera, munca intrunita in 14 albume cu succes international. Noul album in franceza al Larei – « Papillon » va fi disponibil incepand cu 8 Februarie 2019.


Nu rata ocazia de a celebra alaturi de Lara Fabian si de a o sarbatori prin prezenta la conertele ei din Bucuresti de pe 18 si 19 Noiembrie 2019 la Sala Palatului.


 *Biletele cadou pentru concertul Alessandro Safina vor fi aceeasi categorie ca si biletul achizitionat la concetul Lara Fabian. Oferta valabila doar pentru primele trei categorii de bilete. In cazul in care categoria respective este sold out in cadrul concertului Safina, atunci biletul cadou va fi alocat la categoria imediat urmatoare.