Maroon 5

Maroon 5  - Bilete

Concert in cadrul turneului V Tour

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Maroon 5. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

 


Maroon 5


Pentru prima oară în România!


5 iunie 2016, Piața Constituției, București
Adorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie, iar carismaticul Adam Levine se va asigura că publicul iși va aminti acest show pentru foarte mult timp!


Antonia şi trupa Les Elephants Bizarres vor concerta în deschiderea show-ului Maroon 5, ce va avea loc duminică, 5 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Astfel, accesul la concert se va face începând cu ora 16:30, urmând ca la 17:30 să înceapă concertul artiştilor români. Trupa Maroon 5 va urca pe scenă după ora 20:00. Accesul copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani este strict interzis. Minorii cu varsta peste 7 ani pot intra la concert in baza unui bilet valid si numai insotiti de un adult.


Cu o poziţie bine stabilită în muzica autohtonă, Antonia va concerta alături de trupa sa, în deschiderea concertului susţinut de trupa americană în Piaţa Constituţiei. Artista va interpreta cele mai noi hituri ale sale, dar şi unele dintre piesele care au făcut celebră, printre acestea: “Marabou”, “Jameia”, “Hurricane”, “Wild Horses”, “Morena”, “I Got You” şi “Marionette”.


Organizatorii recomandă publicului să vină din timp la concert, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare situate în Bulevardul Libertăţii, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc. Pentru fiecare categorie de bilet va exista o poartă specială, iar fanii vor fi îndrumaţi de către agenţii de securitate. De asemenea, pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.


La intrarea în locaţie, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.


 


Este interzisă intrarea la concert cu: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri, selfie stick. De asemenea este interzis accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei, aceste produse vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare amplasate în perimetrul concertului. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.


Din cauza zgomotului foarte puternic, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.


Bilete Maroon 5 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti


Ultimele biletele pentru primul concert Maroon 5 la Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de la intrare, în ziua concertului, în limita disponibilităţii.


Maroon 5 susţine un concert în premieră în România, în cadrul truneului de promovare al albumului “V”. Solistul trupei, carismaticul Adam Levine, împreună cu ceilalţi 5 membri ai formaţiei vor cânta live unele dintre piesele care i-au făcut celebri, precum: “Payphone”, “Maps”, “Animals”, “Moves Like Jagger”, “Sugar” şi multe altele. De-a lungul carierei, trupa a câştigat nenumărate premii muzicale, printre care şi 3 premii Grammy.