Mirela Retegan

Mirela Retegan  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Mirela Retegan. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Campionatul Național de joacă pentru părinți
Peste 10.000 de părinți români se vor întâlni în toamna asta cu Mirela Retegan,  Antrenorul Părinților din România, femeia care a creat fenomenul Zurli din dragoste pentru copilul ei.
Mirela Retegan a pregătit un program prin care îi învață pe părinți jocuri care să-i salveze din cele mai dificile sau plictisitoare situații.

Ea crede cu tărie că părinții sunt singurii care pot înlocui tabletele şi telefoanele din viețile copiilor lor: "Putem să-i punem tableta în braţe şi să-l lăsăm în plata Domnului sau putem să ne jucăm ceva cu el. Putem iniția un joc la masă la restaurant sau în stația de tramvai ori putem să-i dăm telefonul şi noi să stăm în liniște cu gândurile noastre. Părinții au în mâna şi în voința lor rezolvarea acestei situații", spune Mirela care a inventat peste 200 de jocuri pe care părinții le pot juca împreună cu copiii lor.


Mirela Retegan aduce un suflu de autenticitate. Tot ceea ce ea îi învață astăzi pe părinţi este verificat, experimentat deja  în relația cu Maya - fetiţa ei, astăzi adolescent.


Mirela şi-a crescut fata spunându-i mereu povestea potrivită sufletului ei. Mirela le spune mereu părinților: Joaca este limbajul iubirii dintre părinți ;I copii.


“Dacă nu m-aş fi apropiat de ea prin joacă în anii foarte mici cred că mi-ar fi fost îngrozitor de greu la adolescenţă. Cât a fost mică mi-am făcut practica şi când au apărut hormonii în viaţa noastră tot prin joacă am știut să-i dresez”, spune Mirela care recunoaște cu sinceritate că nimeni şi nimic nu pregătește un om pentru cea mai grea meserie din lume - aceea de părinte.

Antrenorul Părinților le învață pe mame cum să coboare de pe tocuri şi să intre în tenișii copilului. Face demonstrații pe viu cum pot taţii de la înălțimea lor să se întindă la nivelul ierbii şi să vadă lumea copiilor lor.Un tătic ce se joacă e mai interesant decât orice tabletă, iar o mamă care știe să spună o poveste potrivită copilului este mult mai urmărită decât orice desen animat.


Înscrie-te în cel mai mare CAMPIONAT DE JOACĂ. Vei pleca acasă cu un caiet cu jocuri, cu o experiență unică şi cu un CD special cu jocuri de jucat în trafic. 


După 3 ore petrecute cu ANTRENORUL PĂRINȚILOR o să-ți amintești că ești părintele unei minuni prin ochii căreia lumea se vede veselă şi plină de iubire.


Mirela Retegan - Antrenorul Părinților va susține workshop-uri atât în România dar şi în Londra şi Chișinău în lunile octombrie şi noiembrie 2016. 
După ce ai cumpărat biletul dă-ne de veste şi completează formularul de pe www.mirelaretegan.ro ca să te putem tine la curent cu toți pașii care urmează.
Asigură-te că prinzi un loc la evenimentul din orașul tău. Întâlnirea specială cu Mirela Retegan, Antrenorul părinților va avea loc în datele afișate.


Locaţiile în care se vor desfășura workshop-urile le vom comunica la mijlocul lunii septembrie.