Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Momolino Teatru si Povesti pentru copii  - Bilete

Povestile care schimba lumeaNu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Momolino Teatru si Povesti pentru copii. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Credem in magia copilariei si puterea povestilor de a schimba lumea. In sufletele copiilor nostri, povestea prinde viata si capata sensuri noi...
Lumea lui MOMO conecteaza copiii si parintii - unii la ceilalti - pentru a da o alta valoare timpului pe care il traiesc zi de zi. Lumea lui MOMO este un spatiu informal care promoveaza dezvoltarea si cresterea armonioasa prin iubire, joaca, respect, incredere si optimism, incurajand creativitatea si exprimarea libera. 

Ne propunem sa fim o comunitate solida de parinti si copii care sustine invatarea prin joaca, creativitatea libera, explorarea in siguranta, observarea si ascultarea, propriile alegeri si responsabilitatea fata de noi si mediul in care traim. O comunitate care crede ca felul in care le vorbim copiilor nostri, devine vocea lor interioara, ajunge sa ne reprezinte si pe noi. Caci suntem oglinda propriilor nostri copii.


In Lumea lui MOMO oamenii se intalnesc din cautare sau intamplare. Astfel ne alaturam propriile idei si experiente de viata, vise si pasiuni exersandu-ne creativitatea, imaginatia si jocul liber. In plus este o sansa sa petrecem timp alaturi de un pictor sau mester olar, scriitor, brutar, povestitor, dansator, actorul, visatorul, actor sau muzician, profesorul de parinti, psihologul, aducatorul de voie buna, facem si sa desfacem intamplari, sa nastem relatii si sa construim prietenii.

Noi credem ca evolutia noastra ca adulti este resposabilitatea noastra. Fericirea noastra este tot responsabilitatea noastra. Ceea ce vrem sa devenim pe parcursul vietii noastre este tot in menirea noastra. Cineva spunea ca nu exista un inteles universal la care sa ajungem cu totii, exista doar intelesul pe care noi vrem sa il dam vietii. De aceea, felul in care alegem sa ne traim viata, devine un model puternic si pentru copiii nostri.

E minunat pentru noi ca parinti sa ne sprjinim copiii si sa ii indrumam catre activitati artistice si nu numai, pentru ca le cultivam deschiderea catre lumea lor interioara, catre oameni si relatii, catre cunoastere, creativitate si spontaneitate. In plus ii sprijinim sa-si dezvolte abilitati solide necesare in orice etapa a vietii. Si e la fel de minunat cand reusiti sa ramaneti si voi impreuna cu ei, amintindu-va de perioada copilariei. Caci nu este nimic mai frumos, decat sa te joci si sa inveti prin joaca! 

Lumea lui MOMO, va cheama sa reinvatati de la copiii vostri despre lucrurile simple ale vietii! Copiii spun ca lumea are nevoie de gandire copilareasca, idei indraznete, creativitate si optimism. Si au nevoie de bunavointa noastra, a parintilor de a-i invata pe copii, dar in aceasi masura de a invata de la ei.

Credem ca, toti ne nastem cu creativitate pe care trebuie sa o antrenam, sa o incurajam sa o cultivam. Copiii nostri sunt izvor de imaginatie si povesti, spiritul lor inovator fiind cea mai buna resursa pentru prezent si viitor.

Lumea noastra este lumea in care alegem sa traim constient, in care alegem sa evoluam impreuna ca fiinte ale aceluiasi Univers, in care alegem sa ne educam liber fara constrangeri sociale sau mentale, impartasind aceleasi valori si crezuri.

Lumea lui MOMO s-a nascut din pasiune pentru lucrurile simple si frumoase, pentru joc si poveste, din iubire si din credinta ca timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem ”Caci timpul e viata. Iar viata salasluieste în inima.” (asa cum spunea Marele Ceasornic din "Momo").

Lumea lui MOMO este pentru voi si despre voi. Va asteptam cu bucurie, cu drag, cu lumina, dar mai ales cu inima deschisa, sa o explorati! Mira & Lumea lui MOMO