Muzeul Simturilor  - Bilete

Muzeul Simturilor

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Muzeul Simturilor. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

 Trăiește o experiența de neimaginat într-o lume a senzațiilor si a iluziilor optice într-un muzeu extraordinar. Un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rațional. Te invităm la Museum of Senses, un loc unde îți vei trezi simțurile descoperind din ce în ce mai mult.Lasă-te purtat într-o călătorie plină de provocari pentru corp și minte. Vei putea afla mai multe despre  perceptie, vibrații, atingere, creierul uman si știintă.  Observă si explorează ceea ce simți, dând un sens  simțurilor tale care vor fi stimulate, pentru a-ți trezi imaginația si a-ți sfida perceptia. 

Ce sunt simțurile?
Simțul: Percepția fiziologică a organismului uman în strânsă legătură cu sistemul senzorial. Amestecul  lor este ceea ce ne fascineaza în viața de zi cu zi.

Viața este mult mai bună atunci când privești cu capul în jos. Această aventură interioară declanșează diverse senzații, vizitatorii trecând de la o cameră la alta. Cand barbarii au invadat Histria, au întors cetatea cu susul in jos si au creat haos printre locuitori.

Poți simți că levitezi, cei curajosi pot traversa Delta Dunarii sau intra în Vortex și întâlnește câteva iluzii optice nebunești.

Pentru iubitorii de relaxare, poate fi descoperită chiar și o plajă în interiorul muzeului.

Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasă-te purtat într-un joc de umbre si lumini descoperind  magia culorilor cât și faimoasele globuri Tesla, cum funcționeaza energia și care sunt miracolele fizicii.

Cum crezi că este să poți vedea lucrurile într-un infinit ? De această dată experimentezi chiar infinitul  în valuri nesfârșite de muzică într-o cameră cu oglinzi.

În continuare, vei explora camera AMES cunoscută la nivel mondial, care îți va pune la încercare  percepția asupra dimensiunii tale reale.


În cadrul Muzeului Simțurilor se pot organiza și petreceri aniversare pentru copii unde vor avea parte de foarte multe surprize iar prețul include sala de petreceri pentru o oră, treasure hunt, vizită muzeu și invitații gratuite.