OPEN CAMP FESTIVAL 2016

OPEN CAMP FESTIVAL 2016  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre OPEN CAMP FESTIVAL 2016. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

OPEN CAMP FESTIVAL – editia a 7-a


In perioada 5-7 August, la Vaslui, se va desfasura cea de-a saptea editie a festivalului Open Camp. Evenimentul are loc, ca in fiecare an, intr-o poienita de la marginea orasului, o oaza de racoare pe perioada verii. Vor fi concerte dar si multe alte activitati pentru participanti, dintre care amintim: tur ciclist, competitii sportive, expozitii, targ, ateliere, zona de food&drink, zona de relaxare si citit cu hamace si multe altele.


 


Pornit in vara anului 2010 de la o scanteie, Open Camp Festival a reusit sa castige continuitate si sa devina unul dintre cele mai importante evenimente outdoor din Moldova. Dupa ce pe la Vaslui au trecut artisti si trupe precum Subcarpati, Haarp Coord, Cedry2k, Raku, Partizan, Bass Turbat, The Kryptonite Sparks, Altar, Unda Comuna anul acesta organizatorii vor aduce in fata publicului spectator urmatorii: SUIE PAPARUDE, DIRTYSHIRT, ROADKILLSODA, CIA, H8, FARA ZAHAR, TAPINARII, NISTE BAIETI, E-AN-NA si altii.


Locul de desfasurare a evenimentului este unul perfect, o poienita in mijlocul padurii, o oaza excelenta de racoare pe timpul verii. Distanta fata de oras este de doar 2,5 kilometri, accesul putandupse face atat pe jos, cat si cu masina, bicicleta sau taxi. O cursa de taxi din centrul orasului pana la Open Camp costa in jur de 15 lei. Tot la capitolul preturi trebuie precizat faptul ca biletul de acces pentru oricare dintre seri costa 20 de lei iar abonamentul pentru toata durata evenimentului este 40 de lei. Camparea este gratuita. Participantii pot gasi in poligon mancare, atat de timp fast food dar si gatita la ceaune, si bautura. De asemenea in poienita vor fi organizate targuri, expozitii si ateliere. In plus, participantii pot participa la mai multe activitati precum un tur ciclist, trekking forestier, antrenamente de arte martiale desfasurate in aer liber, teatru forum, proiectii de film, paintball, airsoft si altele.


Pentru cei care vin din afara orasului si totusi nu vor sa stea la cort, organizatorii vor posta pe pagina evenimentului informatii legate de cazare, serviciu pentru care vizitatorii vor scoate din buzunar de la 35 de lei/noapte. De asemenea, tot pe pagina evenimentului se vor regasi informatii utile despre trasee turistice, indicatii despre cafenele, baruri si alte modalitati de a petrece timpul in oras.


Cu sprijinul TELEPLUS participantii vor putea fi conectați online pe toată perioada festivalului. În interiorul poligonului va fi free WiFi iar pentru cei care nu vor putea ajunge să petreacă la festival, se va face live streaming de foartă bună calitate de la concerte și activități.


O alta veste buna este pentru toti cei care doresc sa ajunga din Vaslui in poligon si invers: pe toata durata festivalului, vor exista curse regulate gratuite, orarul urmand sa fie afisat in perioada urmatoare. Punctul de plecare/ sosire va fi Autogara Morandi Logistic.


Cei interesati de eveniment pot solicita informatii suplimentare la adresa de mail opencamp.festival@gmail.com sau telefonand la 0747276751.