Parazitii  - Bilete

Parazitii

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Parazitii. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

In martie 1994, Cheloo (Catalin Stefan Ion) infiinteaza Parazitii. In luna mai i se alatura Ombladon (Bogdan Ionut Pastaca). Prima piesa inregistrata este „In Jur” si a aparut pe 13 Septembrie 1994. O zi mai tarziu au sustinut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucuresti.

In iarna anului 1994 se alatura formatiei DJ IES. Primul album, “Poezii Pentru Pereti”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 si a fost al doilea album de rap din Romania (dupa RACLA si inainte de BUG MAFIA).
Succesul vanzarilor atrage atentia casei de discuri “Digital Records”. Urmeaza un nou album, lansat pe 5 aprilie 1996, purtand titlul “Nimic Normal “•
Pe 23 iunie 1997 lanseaza “Suta”, ce avea sa devina albumul rap al anului. Vanzarile depasesc asteptarile. Urmeaza o serie de concerte prin tara si aparitii pe diferite compilatii.

In urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din Romania, realizate de managerul trupei la radio FM4 AUSTRIA, Parazitii atrag atentia casei de film “Lotus Film” din Viena, care devine interesata de o colaborare in vederea realizarii coloanei sonore a filmului NORDRAND. Lucru realizat, asfel ca Parazitii devin prima trupa de rap din Romania ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor platite, alaturi de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).

Din martie 1999, Parazitii incep oficial colaborarea cu REBEL MUSIC, primul label underground din Romania, axat pe management, impresariat si productie.
In aprilie 1999 apare pe piata compilatia „HIP-HOP Murale” editata de A&A RECORDS, ce cuprinde 2 piese noi semnate Parazitii. Deasemenea, in locul lui DJ IES, este cooptat unul dintre cei mai prolifici DJ din tara: FreakaDaDisk (Petre Urda; ex-”Morometzii”).

Pe 14 iulie 1999 apare albumul “Nici o Problema“, la A&A RECORDS• Acesta este considerat cel mai reprezentativ album de pana atunci, cel al consacrarii definitive si primul editat pe CD. In august 1999 – videoclipul piesei „Bagabontzi ’99” egaleaza recordul de audienta pe Atomic TV.

In 21 iulie 2000 se lanseaza albumul “Iarta-ma” impreuna cu un concert in Disco Max (Bucuresti). In 2001 apare un nou album, parca ,mai „greu” decat toate de pana acum, „Categoria Grea”. La piesa cu acelasi nume de pe album se face si un videoclip care este cenzurat la scurt timp.
Casa de discuri Alpha Sound se desfiinteaza in 2002, iar Parazitii pleaca la Roton unde scot maxi-single-ul “In Focuri” la care se filmeaza un videoclip fara precedent in Romania – acesta nu are muzica! Albumul pe care apare piesa “In Focuri” se numeste “Irefutabil” si apare in noiembrie 2002, devenind cel mai vandut album al trupei -140.000 de unitati-. Parazitii inregistreaza un videoclip la piesa “Bad Joke” de pe acest album, dar si aceasta va fi cenzurata de CNA. Urmeaza scoaterea pe piata a videoclipului “Necomercial“.

In 2003 apare albumul solo al lui Cheloo, “Sindromul Tourette”. De pe acest album va apare clipul “Vicii” cu Bitza.
In urmatorul an, 2004, scoate si Ombladon un album solo, “Condoleante”. Clipul “Egali din nastere” cu Raku va castiga premiul VMA 2004.
Parazitii incep o campanie anti-CNA, astfel apare videoclipul “Jos Cenzura” in care apar personalitati de marca din Romania, dar si Larry Flynt, presedintele Hustler.

In iarna lui 2004 apare albumul aniversar care sarbatoreste implinirea a 10 ani de muzica si plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music. Apare clipul piesei “Fuck You Romania”, piesa care apare pe acest album aniversar numit “Primii 10 ani”, album dublu CD, aparut in varianta necenzurata si cenzurata. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casa de productie fondata cu ceva timp in urma, 20CM Records.

In august 2005 apare Maxi single-ul “Violent” si videoclipul piesei cu acelasi nume.
In decembrie 2005 apare albumul “Confort 3″, album ce aduce trupei Parazitii atat succes, cat si un nou conflict cu membrii CNA-ului. Clipul piesei “Praf”, single-ul ales pentru filmarea videoclipului, starneste reactia CNA-ului care ajunge la concluzia ca acest videoclip instiga la consumul de droguri. Urmeaza un nou clip Parazitii, dupa care trupa ia o pauza pentru ca Ombladon si Cheloo sa isi lanseze fiecare cate un album solo.
Pe 30 martie 2006 Cheloo isi lanseaza cel de-al doilea album solo, intitulat “Fabricant de Gunoi”, avand ca piesa de promovare “Operatiunea cur Pansat”, care a fost aleasa pentru primul videoclip de pe album. Un al doilea videoclip a aparut ulterior pe posturile de specialitate, fiind in totalitate un clip animat al piesei “Smoke Flow”, o colaborare cu Killarmy.

In aprilie 2007 a aparut pe posturile de specialitate videoclipul piesei “Noapte buna, Bucuresti”, un featuring cu
Guess Who de la Anonim, primul single de pe albumul lui Ombladon intitulat Cel mai prost din curtea scolii.
In 2009, Trupa Parazitii se alatura postului Realitatea TV pentru campania “Noi vrem respect!“. Pentru a sustine campania, trupa lanseaza si o piesa cu acelasi nume.

Pe data de 6 octombrie 2009, este lansat albumul “Slalom printre cretini (remix)”, album promovat impreuna cu ziarul “Gazeta sporturilor”.

Pe data de 15 iunie 2010, trupa Parazitii lanseaza albumul “Tot ce e bun tre sa dispara”, tot impreuna cu ziarul Gazeta sporturilor, deja cunoscut pentru faptul ca mai multe trupe si artisti au apelat la redactia acestuia pentru lansare de album.

 In Decembrie 2010,desi a declarat ca uraste internetul,Cheloo alege sa isi faca un cont de YouTube unde sa isi promoveze noile materiale si sa comunice cu fanii. Mai exact,artistul a facut 3 conturi (Cheloo 16HZ,Ombladon20CMOficial,Parazitii20CmOficial).

 La scurt timp dupa crearea contului de pe YouTube,Cheloo “arunca” un remix la piesa “Daca eram” din 2003 si anunta ca nu se pensioneaza linistiti si ca are 4 bucati pentru cel de-al 3-lea album solo semnat Cheloo “Cel care uraste“,care urmeaza sa fie lansat pe data de 24 martie 2011. Cu 2 saptamani inainte de lansarea albumului,Cheloo “arunca” pe canalul de YouTube piesa “Sau”,primul single de pe album. Aceasta contine o colaborare cu Ombladon si FreakaDadisk (ceilalti 2 membri Parazitii) Cu 2 zile inainte de lansarea albumului apare si videoclipul piesei “Unde se termina visele“. Aceasta piesa continand un mesaj foarte puternic,dar in acelasi timp e o piesa mai “melancolica”,ceva necaracteristic celor de la “Parazitii” Pe 24 martie,se lanseaza albumul solo si in primele 48 de ore are deja peste 32.000 de exemplare vandute,un nr. foarte bun avand in vedere vremurile de acum… De asemenea Cheloo a anuntat la “Observator” pe Antena 1 ca urmeaza albumul solo al lui Ombladon in 2011 si ca pe viitor urmeaza inca un album “Parazitii”. Acesta a mai declarat ca 2011 este anul in care cei de la Parazitii vor “reinvia cu adevarat”.