Prietenii lui Mos Craciun

Prietenii lui Mos Craciun  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Prietenii lui Mos Craciun. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Prietenii lui  Mos Craciun


Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje.


Ho ho ho , Moc Craciun cel adevarat, vine impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.


In pragul Craciunului, sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.


Toti sunt  in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii (actori costumati care personifica personajele).


Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare, nu va faceti griji! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun le va da si el o mana de ajutor.


Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi!


Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga pentru un an intreg.


Durata spectacolului: 60 minute


IMPORTANT:


Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).


Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).


Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!


Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.


Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.


Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !


Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇


www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii