Robert Glasper Experiment  - Bilete

Robert Glasper Experiment

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Robert Glasper Experiment. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Pianistul american Robert Glasper concertează pentru prima dată în România


Avangarda jazz-ului american în Cluj și București


 


 


Jazz in the Park și Twin Arts îi aduc, pentru prima dată în România, pe americanii de la Robert Glasper Experiment, de două ori câștigători ai premiilor Grammy, în 2013 și 2015, pentru cel mai bun album R&B și cea mai bună interpretare. Grupul vine cu o abordare spectaculoasă și originală care combină muzica jazz cu R&B și hip-hop. Turneul european va include concerte în București (28 noiembrie, la Sala Radio) și Cluj-Napoca (29 noiembrie, sala Auditorium Maximum).


 


Concertul din București este organizat de Twin Arts, în timp ce la Cluj trupa este adusă de organizatorii festivalului Jazz in the Park.


 


„Twin Arts a dezvoltat proiectul Jazz Night Out cu ambiția de a prezenta publicului din România cei mai importanti muzicieni de jazz din lume. Pentru că anul acesta am avut o primă colaborare excelentă cu festivalul Jazz In The Park de la Cluj, am decis să continuăm proiectele împreună și primul muzician pe care îl vom invita la Cluj și la București este senzaționalul pianist american Robert Glasper, care nu a concertat niciodată în România. Aflat în avangarda jazzului, inteligent și versatil, Robert Glasper este un reper pentru noua eră a jazzului. Vor fi două concerte pe care nici un iubitor de jazz nu trebuie să le rateze”, afirmă Dragos Bâscă, manager Twin Arts.


 


„Robert Glasper Experiment este ultimul eveniment marca Jazz in the Park din 2016, an care a fost foarte plin pentru noi. Acest concert este un test pentru noi pentru că ne propunem pe termen lung să fim un festival care aduce tot mai mult jazz bun și contemporan la Cluj și în țară. Robert Glasper este un artist foarte actual, inovator, iar acest proiect este poate cel mai îndrăzneț lucru pe jazz pe care cineva îl încearcă la Cluj în ultimiii ani. Sperăm să vină publicul în număr mare și, dacă va fi așa, veți vedea tot mai multe proiecte asemănătoare de la noi. Alături de Twin Arts ne propunem pe termen lung să aducem artiști de jazz tot mai consacrați și vom colabora cu ei inclusiv la ediția următoare de Jazz in the Park”, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.


 
Program 


 


București: 28 noiembrie  2016, ora 20:00, Sala Radio. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. 


 


Cluj-Napoca: 29 noiembrie 2016, ora 20:00, sala Auditorium Maximum. Accesul în sală se face începând cu ora 19.00.