Sarah Brightman  - Bilete

Sarah Brightman

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Sarah Brightman. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Sarah Brightman, într-o nouă producție fabuloasă


 


Sarah Brightman revine la sfârștul lunii noiembrie în România, cu cea mai nouă și fabulousă producție concertistică: “Gala - An evening with Sarah Brightman.” Turneul este în desfășurare în această vară în Asia, în țări precum Japonia, China, Coreea de Sud, Taiwan. România a fost una dintre primele opțiuni ale sopranei, care a inclus țara noastră în turneul European.


Sarah Brightman va susține două concerte în România: pe 28 noiembrie la Sala Palatului din București și pe 30 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Soprana revine în țara noastră după ce în noiembrie 2014 a susținut un concert sold out la Sala Palatului din București, lăsând publicul cu respirația tăiată. Fabuloasa "Gala An evening with Sarah Brightman" va include un repertoriu de classic crossover și va avea un invitat de excepție, celebrul tenor de origine greacă Mario Frangoulis, care va concerta cu această ocazie, pentru prima dată în România. Sarah Brightman și Mario Frangulis vor împărți momente incredibile de-a lungul duetelor "Phantom of the Opera," "Canto De La Terra" și "Carpe Diem". Sarah Brightman va fi acompaniată de o orchestră formată din 50 de muzicieni. Show-ul este regizat de Anthony Van Laast.


Sarah Brightman este cea mai bine vândută soprană din toate timpurile și pioniera genului classic crossover. Artista a fost inspirația pentru cel mai celebru muzical din toate timpurile, „Fantoma de la Opera”, al lui Andrew Lloyd Webber. Sarah Brightman este singura artistă din istorie invitată să concerteze la ceremonia a două Jocuri Olimpice. Deține peste 180 de Discuri de Aur și Platină, acumulând vânzări de peste 30 milioane de copii.


Gala – An evening with Sarah Brightman este un spectacol fabulos. Soprana Misterioasă, inefabilă, o acrobată printre note, Sarah Brightman este o regină care își răsfață cu generozitate publicul, dăruindu-i sunete pure, de o grație nepământeană.