Scorpions

Scorpions  - Bilete

Rock you like a hurricane!

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Scorpions. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

- BILETELE SE PUN IN VANZARE JOI, 31 MARTIE, LA ORA 16:00 -


50 de ani alături de SCORPIONS!


 


Renumitul grup german SCORPIONS revine în București pentru a celebra alături de publicul român aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial - Return To Forever/ 50th Anniversary Tour!


În 16 iulie, la Romexpo, Scorpions va susține un concert memorabil în care hit-urile devenite deja imnuri vor reprezenta punctul culminant: Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane, Send me an Angel sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii le vor asculta live.


Pe lânga efectele spectaculoase și decorurile create special pentru acest eveniment, grupul promite multe alte surprize pentru publicul român, într-un concert marca Best of  Life.


În cei 50 de ani de carieră, Scorpions a devenit una dintre cele mai apreciate formații rock ale Europei și a inspirat fiecare generație, nenumarați artiști urmându-le pașii.


Succesul de care se bucură trupa este exprimat atât prin cele peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, cât și prin nenumaratele premii câștigate, grupul originar din Hannover cucerind publicul din toate colțurile lumii prin sutele de concerte susținute în fața milioanelor de fani.


Mii de momente magice au consolidat reputația Scorpions, ca una dintre puținele trupe ce au iesit în evidență de-a lungul timpului, fiind o trupă de referință în muzica rock internațională.


Organizatorii au pus la dispozitia publicului 4 categorii de bilete, dintre care 1 categorie la preț promoțional.


 


Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.