Shadowland

Shadowland  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Shadowland. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Sfideaza legile fizicii pentru a recrea Statuia Libertății din corpurile lor!


Pilobolus Dance Theater, una dintre cele mai inovatoare companii de dans din lume, vine la Sala Palatului din Capitală la final de februarie cu un show uluitor: Shadowland, fabulosul dans al umbrelor. De la ceremonia de închidere a premiilor Oscar, unde au întruchipat în 2007 peliculele nominalizate la categoria “Cele mai bune filme” până la podiumul celor mai tari festivaluri de publicitate (4 Cannes Lions Awards în 2012 pentru videoclipul interactiv “All is lost”, o colaborare cu Laboratorul de Distribuție Robotică al MIT și Google, nominalizat și la Grammy Awards 2012), dansatorii companiei Pilobolus, sportivi și acrobați desăvârșiți, stârnesc furtuni de aplauze peste tot în lume. În premieră  la București, cu două reprezentații la Sala Palatului, pe 23 și 24 februarie 2014.


http://www.youtube.com/watch?v=STK7AZ_Zs_E


Bine-ați venit pe Tărâmul Umbrelor! Un spectacol incredibil, ce depășește orice imaginație, Shadowland te lasă pur și simplu fără cuvinte - este un amestec fascinant între Lanterna Magică și balet, pantomimă, acrobație, circ, comedie, pop și... poezie. Dacă artiștii n-ar veni din când în când în fața ecranului alb pentru momente de coregrafie out-of-the-box, nimeni n-ar crede că umbrele sunt create de oameni. Shadowland este uimitor prin faptul ca totul ceste realizat fără niciun fel de trucuri tehnice. În afară de ecrane și de anumite elemente pe care artiștii nu le pot obține din propriul corp, nu este nimic altceva decât precizie absolută. Iar ceea ce nu știe publicul este că, în spatele ecranului, dansatorii au la dispoziție un televizor ce le permite să vadă același lucru pe care îl vede audiența și altfel să își ajusteze mișcările. Artiștii sfidează legile fizicii aproape în fiecare secundă – nu rare sunt situațiile în care un singur dansator suportă pe scenaă greutatea a trei persoane.


În 2007, dansatorii Piolobolus Dance Theater au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audiența cu omagiul lor adus unor filme celebre precum „Little Miss Sunshine” sau „The Devil Wears Prada”.  În același an, în plină expansiune creativă, Pilobolus a lansat o serie de proiecte coregrafice colective internaționale, cu artiști pluri-disciplinari, cum ar fi scriitorulul și ilustratorul Maurice Sendak, echipa de coregrafi israeliani Inbal Pinto și Avshalom Pollak, remarcabilul păpușar american Basil Twist, câștigătorul premiului Pulitzer, creatorul de benzi desenate Spiegelman Art, compozitorul si muzicianul american premiat cu Grammy Dan Zanes, trupa OK Go, Laboratorul de distributie robotica al MIT condus de profesorul Daniela Rus, coregraful japonez de butoh Takuya Muramatsu, jonglerul Michael Moschen, deținător al unui premiu MacArthur "Genius" și coregraful belgiano-marocan Sidi Larbi Cherkaoui. Videoclipul interactiv “All is not lost” pe care Pilobolus l-a creat ca urmare a acestor colaborări, cu OK Go și Google, a fost nominalizat la Grammy Awards 2012. Compania a susținut spectacole în 64 de țări, în peste 200 de orașe, și are in palmares premii și distincții importante, precum Premiul Criticii din Berlin, Scotsman Award, Brandeis Award, un Emmy (Primetime Award) pentru realizări excepționale prin programe culturale, precum și premiul Samuel H. Scripps American Dance Festival Award pentru întreaga activitate.