Swedish House Mafia

Swedish House Mafia  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Swedish House Mafia. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Swedish House Mafia este un supergrup suedez de house format din trei DJ si producatori: Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso.


Initial, cei trei au facut echipa in jumatatea anilor 2000, cand au plecat impreuna in turneee ca DJ. De asemenea, au avut ocazia sa colaboreze din cand in cand la productiile individuale. Prima piesa lansata de Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso s-a numit "Get Dumb" (2007) si a fost lansata in anul 2007. Eric Prydz a fost de asemenea membru al grupului pentru o scurta perioada de timp.


Axwell, Angello si Ingrosso au aparut pentru prima oara pe scena sub numele de Swedish House Mafia pe 12 august 2009, cand au mixat la clubul Amnesia din Ibiza. Initial, grupul a adoptat titulatura Swedish House Hegarty, insa si-a schimbat numele la sugestia lui Pete Tong, DJ la BBC Radio 1, care a facut parte in anii ''80 din Kent Soul Mafia.


In 2010, Swedish House Mafia a semnat un contract cu Polydor Records, o divizie din cadrul Universal Music Group. Primul single lansat sub numele Swedish House Mafia a fost "One". Piesa a avut premiera pe 19 februarie 2010 la BBC Radio 1. O luna mai tarziu, apare o noua versiune a piesei, intitulata "One (Your Name)", pe care se poate auzi rapperul britanic Pharrell William. "One (Your Name)" a ajuns number one in Olanda si a ocupat locul doi in topurile britanice si belgiene.


Urmatorul single Swedish House Mafia a fost "Miami 2 Ibiza", un featuring cu Tinie Tempah. Melodia a urcat pana pe locul patru in topul britanic. Ambele single-uri au fost incluse pe "Until One", o compilatie pe care mai figureaza piese lansate de Sander van Doorn / Candi Staton, Benny Benassi, Supermode, Daft Punk.Albumul a fost premiat in Marea Britanie cu Discul de Aur.


Anul urmator, Swedish House Mafia lanseaza un nou single, "Save the World", partea de voce fiind asigurata de John Martin. In ianuarie 2012, grupul a castigat un trofeu la gala European Border Breakers Awards.


Pe 12 martie 2012, trupa a lansat "Greyhound", un single care beneficiaza de videoclip cu tenta S.F.