Teatrul InDArt

Teatrul InDArt  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Teatrul InDArt. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Teatrul InDArt a început demersurile obligatorii pe care le impune situația de criză legată de cazurile de coronavirus, pentru obținerea unui aviz de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) în vederea susținerii tuturor spectacolelor conform programului stabilit. Menționăm că scoringul teatrului este în zona de ”risc scăzut”, conform analizei DSP.


Conform recomandărilor DSP, echipa noastră va dezinfecta atât sala cât și spațiile aferente teatrului (foaier, toalete, ușile de la intrare) înainte și după fiecare spectacol.


 De asemenea, vom limita numărul de locuri în sală la 60 de spectatori!


 RECOMANDĂM spectatorilor care prezintă simptome specifice virozelor (febră, tuse, strănut) să își amâne vizionarea spectacolelor din următoarea perioadă pentru a nu creea panică în rândul celorlalți spectatori.


Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru spectacolele viitoare și vor să anuleze, o pot face pe siteurile online de unde le-au achiziționat sau direct la Teatrul InDArt.


Directorul Teatrului InDArt, Bogdan Gagu vă stă la dispoziție pentru orice nelămuriri sau intrebări la telefon: 0724.304.593