Teatrul Infinit

Teatrul Infinit

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Teatrul Infinit. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Teatru Infinit & Academia de teatru


Astăzi, mai mult ca niciodată, teatrul are menirea să fie pentru public un aliat – un bun prieten și un psiholog alături de care să se contopească într-un act comun de terapie artistică prin care să disperseze ceața necunoscutului cu ajutorul unei lumini divine, emanate de rezultatul căutărilor, descoperirilor, împlinirilor și dedicației oamenilor de creație. Teatru Infinit este un proiect independent de teatru, gândit în cele mai mici detalii să satisfacă necesitățile estetice și spirituale ale unui public pus în situația să se autodepășească permanent, într-o lume plină de ispite și provocări.


Teatru Infinit

Teatru Infinit dispune de-o echipă de creație care are la activ o experiență de mai bine de două decenii în domeniul artei teatrale; echipă care a realizat numeroase proiecte de teatru apreciate la diverse forumuri și laureate a diverse premii internaționale.

Din prisma unei estetici teatrale moderne și a unei abordări inedite, Teatru Infinit își propune să reunească prin actul lui de creație diverse generații de actori, școli de teatru, viziuni artistice.

Dezvoltarea artei teatrale moderne prin promovarea valorilor artistice naționale și prin susținerea, educarea și promovarea tinerilor talente – iată unul dintre obiectivele majore ale teatrului, care își propune să asigure continuitatea tradițiilor și să valorifice talentele naționale prin intermediul celor mai renumite opere pe care a știut, de-a lungul timpului, să le păstreze umanitatea.


Academia de teatru

În cadrul academiei, Teatru Infinit își propune să promoveze un sistem educațional-artistic alternativ, bazat pe noi tehnologii și descoperiri științifice, dar și pe performanțe obținute de diverse instituții internaționale de teatru.

Cursurile sunt o formă de terapie psihologică și spirituală prin intermediul artei, constituind un sprijin considerabil în calea complicată de autocunoaștere și autodezvoltare spirituală. Pe lângă rolul lor cognitiv, aceste cursuri au drept scop să ne ajute să depășim emoțiile și sentimentele negative, frustrările și fobiile, asigurându-ne un flux nou energetic și contribuind la dezvoltarea capacităților personale.

Pentru cei care își doresc să cunoască și să însușească meseria de actor, atrași fiind de farmecul ei și simțind predilecție pentru această profesie, Teatru Infinit își propune crearea unui teatru-studio cu un nivel avansat de studiere a artei actorului.