The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires  - Bilete

Let's ROCK!

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre The Hollywood Vampires. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

JOHNNY DEPP, ALICE COOPER, JOE PERRY (AEROSMITH) SI GASCA LOR DE SUPER STARURI IN PREMIERA IN ROMANIA


 


The Hollywood Vampires , super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy anul acesta, vine in Bucuresti, la Romexpo, pe 6 iunie 2016.


 


 


 Se poate numi o “vara incendiara” aceea in care ai ocazia sa-l vezi in carne si oase pe Johnny Depp, in rolul de rock-star fluturandu-si pletele , pe o scena imensa si stapanind chitara precum un adevarat  zeu  al muzicii. Acest vis va deveni realitate anul acesta, pe  6 Iunie in  Bucuresti, la Romexpo, cand super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry ( Aerosmith) va sustine un show exploziv in premiera in Romania. Este o onoare , dar si un moment unic pentru tara lui Dracula, avand in vedere ca o trupa precum The Hollywood Vampires vine la noi in acelasi an in care a performat la decernarea premiilor Grammy.


Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuti actori ai planetei are bineinteles un program incarcat, impartindu-si viata intre cariera muzicala si film, asa ca romanii se numara printre putinii norocosi care se vor putea bucura de o intalnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.


 Grupul The Hollywood Vampires, in care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970. In 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry ( Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 Mai 2016.


  Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa va racoriti in aceasta vara cu un concert de proportii : The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo .