The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute

The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute  - Bilete

LIVE in Bucharest

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

"The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute LIVE” se mută la Sala Polivalentă. Prognoza meteo anunțată reprezintă un risc pentru un spectacol în aer liber.


"The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute LIVE", primul concert al trupei și echipei tehnice reunite care a făcut istorie alături de Michael Jackson va avea loc joi, 7 iulie a.c., la Sala Polivalentă.
Decizia de ultimă oră a organizatorilor de a muta spectacolul din Piața Constituției este motivată de prognoza meteorologică emisă ce ar putea afecta standardul tehnic al evenimentului concertistic și care reprezintă un risc pe care Music Event România a fost nevoit să-i ia în discuție cu managementul echipei artistice. ”Nu ne punem cu natura și încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunțate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduiește lejer circa 7000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse în vânzare. Astfel, la ora actuală, în rețeaua Eventim se mai afla locuri disponibile”, precizează Florina Constantinescu, event planner Music Event România. ”În plus Sala Polivalentă a fost spațiul unde Jennifer Batten, Sam Sims, Darrell Laurent Smith ori La Velle Smith jr au repetat în ultima săptămână și se declară familiarizați si cred ca va fi mult mai spectaculos pentru publicul care va veni la spectacol.”
Sectoarele pentru care au optat spectatorii se vor regăsi și în incinta Sălii Polivalente, de asemenea, aer conditionat si puncte de catering pentru toate gusturile.


***


„The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE in Bucharest"
                          

          Prima venire a Regelui in tara noastra a fost pe 1 octombrie 1992, cand cariera lui Michael Jackson era la apogeu. Pentru Romania acelor vremuri, evenimentul era atat de important, incat nu a avut doar o mare importanta artistica, ci si una politica. Michael Jackson inclusese in turneul sau mondial, „Dangerous World Tour”, o mica tara proaspat eliberata din stramtoarea comunismului.                                    
        
          Artistul a ajuns la Cotroceni, unde presedintele Ion Iliescu l-a primit ca pe un veritabil sef de stat. Doua Boeing-uri 747, peste 230 de persoane şi o scena de 77 de metri lungime. Acestea erau, în 1992, detalile ce socau publicul roman, in asteptarea primului mare concert de dupa 1989: la Bucuresti, venea Michael Jackson!
       
         Regele muzicii pop a concertat in 1996, pentru a doua oara, la Bucuresti, aducand  noul sau turneu „HIStory”. Seria concertelor debutase atunci cu doar o saptamana inainte, Bucuresti fiind a treia oprire a lungului sir de spectacole, dupa Praga si Budapesta.        
   
        Desi pentru a doua oara in Romania, Michael Jackson a reprezentat un interes extraordinar pentru publicul roman. Pe Stadionul National aveau sa participe peste 80.000 de fani, cu 10.000 mai mult decat era estimat. Sambata, 14 septembrie 1996, la ora 8:00 dimineata, portile stadionului erau luate cu asalt de primii spectatori dornici sa-l vada pe Michael Jackson. Erau fani sositi cu trenul din mai toata tara.

             Pe 7.07.2016, Music Management Event readuce echipa lui Michael Jackson in Romania! Dupa mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toata echipa megastarului sa se reuneasca special pentru tributul din Piata Constitutiei. Cu aceasta ocazie, in Romania porneste turneul mondial  „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE”.
     
         Dupa  20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou in Romania, de aceasta data in Piata Constitutiei, pe 7 iulie, incepand cu ora 19:00.
    
         Jennifer Batten, LaVelle Smith Jr, Michael Prince, Sam Sims si restul echipei lui Michael Jackson se intalnesc din nou pe aceeasi scena, la 7 ani de la disparitia regelui pop, pentru un tribut care va imbina hit-urile promovate in turneele "Bad" si "Dangerous".