TRIOSENCE

TRIOSENCE  - Bilete

Data evenimentului 05 oct. joi 19:00

TRIOSENCE - la Jazz Fan Rising

ACADEMIA DE MUZICA "GHEORGHE DIMA", Cluj-Napoca
SOLD OUT

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre TRIOSENCE. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

#jazz #pian #trio #fantastic

"NOUA FAȚĂ A JAZZ-ULUI GERMAN" ÎN PREMIERĂ LA BUCUREȘTI ȘI CLUJ NAPOCA

O minune de concert, ca să treceți cu bine peste nostalgia vacanței de vară. O muzică solară de o rară frumusețe ! Iar dacă printre pasiunile Dvs. se numără Helge Lien, Bill Evans, Ahmad Jamal ori Keith Jarrett, veți regăsi influențele lor printrearomele acestor melodii superbe.

Triosence au fost supranumiți "noua față a jazz-ului german" de săptămânalulStern, iar Jazz Podium a scris despre ei "cu această muzică soarele răsare și aici la noi, la Apus". Pentru că trio-ul germano-cubanez emoționează cu fiecare piesă, cumva în spiritul melodicității jazz-ului scandinav.

Bernard Schüler (pian), Omar Rodriguez Calvo (bass), Tobias Schulte (percuție) și-au dezvoltat un stil inconfundabil, numit de ei "songjazz", definit prin puterea și claritatea melodiilor. O putere și o claritate care nu vor fi niciodată banale, ori simple, oferind ascultătorului mult spațiu pentru emoții, gânduri, chiar și pentru visare. În combinație cu jazz, fusion, folk, pop și world music, acest stil îi convinge nu doar pe cunoscătorii de jazz, ci și pe cei care nu au știut prea multe despre jazz până acum.

Pentru acest concert, TRIOSENCE ne vor alege piese de pe cele 10 albume al lor, cum se cuvine la o primă întâlnire cu publicul bucureștean și clujean. Vor fi multe piese de peultimul lor album, "Giulia", apărut în 2022, compuse și înregistrate în Italia sprefinele pandemiei, cu mult optimism și speranță. Atmosfera de "dolce vita" din "Giulia" l-a fermecat până și pe Paolo Fresu, care apare pe trei melodii (lucru rarpentru trompetistul italian, renumit pentru faptul că refuză colaborări, fiind absorbitde proprile sale proiecte).

Vă invităm la "o esență de trio" la Cluj-Napoca, pe 5 octombrie și, poate, cine știe, la deprinderea unui "păcat gingaș": TRIOSENCE.

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz în partenariat cu Goethe Institut București și Centrul Cultural German Cluj. Organizator Jazz Festivals & Events

CUMPĂRAȚI BILETE prin www.eventim.ro, sau direct, de la aceste puncte de vânzare:

• librăriile Humanitas și Cărturești

• Magazinele Germanos, Vodafone, Orange Shop, statiile OMV

Preț Early Bird : 80 lei (contingent limitat)

Preț Întreg : 120 lei