Vasile Seicaru  - Bilete

Vasile Seicaru

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Vasile Seicaru. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Vasile Seicaru este un cantaret si autor roman de muzica folk.
Nascut la 10 iulie 1951 la Galati, Vasile Seicaru debuteaza in formatia Cristal ca solist vocal in 1970. Din 1978 devine membru al Cenaclului Flacara, desfasurand o sustinuta activitate solistica. In 1984 paraseste Cenaclul Flacara, dar continua activitatea de solist folk, aparand pe scena alaturi de cunoscuti artisti din zona rock, pop si folk.

Din 1990 evolueaza in exclusivitate solo, efectuand numeroase turnee in tara si peste hotare (Germania, China, Coreea, Rusia, Statele Unite, Canada, Suedia). Participa la cele mai importante manifestari folk nationale (Festivalul Primavara Baladelor, unde este laureat pentru piesa „Daca toate-acestea fi-vor invatate”, Festivalul National de Muzica Folk Om Bun, in cadrul caruia primeste in 1996 Marele Premiu pentru intreaga activitate), dar si internationale (Festivalul Rock Pop Folk de la Moscova, unde primeste premiul presei pentru piesa „Lumina”).

Din 1996 reia sporadic colaborarea cu Stefan Hrusca, dar si cu Victor Socaciu, impreuna cu care concerteaza in tara si mai ales in afara: SUA, Canada, Irlanda, Germania, Austria, Franta, Belgia, Grecia, Italia etc.
In prezent, sustine prin tara concerte live, spectacole „de autor” organizate de o echipa completa (manager, sunetisti, tehnicieni). In anul 2006 primeste din partea Presedintelui Romaniei „Ordinul Cultural in Grad de Cavaler”.

Discografie:
    
Aruncarea in valuri (LP; Electrecord 1984)
    
Iubirea noastra (LP; Electrecord 1986)
    
Calator, visator (cu Stefan Hrusca LP; Electrecord 1988)
    
Citeste numai la final (LP 1991)
    
Romanta intre doua trenuri (CD 1997)
    
Viata-i viata, banu-i ban (CD 1999)
    
Pana seara voi veni (CD 2003)
    
Colectia Folk - Vasile Seicaru (CD; Electrecord 2006)
    
In orasul cu floare de tei (CD; Asociatia Culturala Vasile Seicaru, 2009)