take-ianke-cadar-bulandra - Bilete

TACHE, IANKE SI CADÂR  - Bilete

Detalii eveniment

Horaţiu Mălăele, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin readuc la Teatrul Bulandra textul lui Victor Ion Popa – "Tache, Ianke şi Cadâr".

Teatrul Municipal L. S. Bulandra își îmbogățește repertoriul cu încă un spectacol important: TACHE, IANKE ŞI CADÂR de Victor Ion Popa, în regia lui Horaţiu Mălăele.

Textul, o comedie savuroasă scrisă în 1932, a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani cu Ștefan Ciobotărașu, Jules Cazaban și Ion Manta în rolurile principale.

La peste şase decenii de la montarea lui Toscani, Horaţiu Mălăele readuce pe scena Teatrului Bulandra cele trei tipologii umane, întrupându-l pe evreul Ianke şi distribuindu-i în rolurile turcului Cadâr şi românului Tache pe Răzvan Vasilescu şi pe Mihai Constantin.

REGIE: HORAŢIU MĂLĂELE

SCENOGRAFIE: MARIA MIU

MUZICĂ: GEORGE MARCU

LIGHTING DESIGN: GRIGORE ANDREI MIHAI

SOUND DESIGN: MIHAI BISERICANU

VIDEOPROIECŢIE: VALENTIN MÂRŞU

ASISTENT REGIE: GEORGE ANTON

ASISTENT SCENOGRAFIE: MARIA CONSTANTIN


STIMAȚI SPECTATORI


Conform H.G. nr. 932/2021 modificată și completată prin HG nr. 990 din 17 septembrie 2021, participarea/accesul publicului la sălile de spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pentru următoarele categorii de spectatori:


Ø persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; sau


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;


Ø persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Intrarea spectatorilor în sala de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.
În măsura în care ați achiziționat deja un bilet la spectacolele teatrului nostru și nu vă aflați în vreuna dintre cele trei situații menționate mai sus, aveți posibilitatea de a solicita restituirea prețului biletului achiziționat.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!