Stiri

Concertul Rag’n’Bone Man se anuleaza

Data evenimentului 09 ian.

Concertul Rag’n’Bone Man se anuleaza


Din motive neprevazute, tronsonul sud-est european al turneului Grand Reserve sustinut de artistul britanic Rag’n’Bone Man se anuleaza. Ultimele cinci concerte ale turneului din 2018 programate in orasele Bucuresti, Sofia, Skopje, Salonic si Istanbul nu vor mai avea loc. Toti cei care au achizitionat bilete pentru concertul de pe 8 mai 2018 din Bucuresti, prin partenerul oficial Eventim, vor primi inapoi contravaloarea acestora.  


Returul biletelor se poate face pana pe 9 iunie, in punctele de unde au fost achizitonate, astfel:


Pentru bilete electronice, achizitionate pe eventim.ro, cumparatorii sunt rugati sa trimita un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Rag'n Bone Man”, in care sa specifice numarul comenzii. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.


Pentru biletele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.


Pentru livrarile prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:


Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)


Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall).


Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, Bucuresti, contravaloarea biletelor va fi returnata in contul din care a fost facuta plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.


Emagic isi exprima regretul pentru faptul ca publicul roman nu se va mai intalni in aceasta primavara cu artistul britanic. Pentru alte informatii sau sprijin in procesul de retur al biletelor, fanii au la dispozitie adresa office@emagic.ro sau pagina de Facebook Emagic.