Stiri

Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat

Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat  

Data evenimentului 20 aug.

 


Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat


Cea de-a doua ediție a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane din București se anulează.


Events își exprimă regretul pentru faptul că publicul român nu se va putea bucura de prezența tuturor artiștilor anunțați și de muzica lor în perioada programată și mulțumește pentru înțelegere. Totodată, Events mulțumește tuturor partenerilor pentru susținerea și deschiderea cu care au primit acest festival.


Începând de astăzi, 20 august, toți cei care ș-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival 2018 își vor putea recupera integral valoarea acestora astfel: 


-        pentru biletele achiziționate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live”specificând numărul de comandă la contact@eventim.ro. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 15 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.


-        pentru biletele achiziționate în punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.  • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:

    • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).

    • Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.  • Toți cei care și-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim)


Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, The Cranberries sau Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.


Pentru informații suplimentare puteți contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.