În vara acestui an, iubitorii muzicii electronice vor avea ocazia să participe la unul dintre cele mai mari festivaluri de gen, Creamfields, care va avea loc pentru prima dată şi în Romania, în ziua de 2 august, pe Plaja ADRAS din Staţiunea Saturn.
Festivalul va dura 15 ore şi vor mixa peste 10 DJ de talie internaţională precum şi unii dintre cei mai buni DJ români.

Primele nume confirmate ale festivalului sunt: David Guetta, Christopher Lawrence, Seb Fontaine şi Tall Paul.

David Guetta este unul dintre cei mai renumiţi producători şi DJ ai momentului. Piesele sale  au devenit instant hituri -''The World Is Mine'' fiind cel mai mare succes al său. Este DJ-ul adorat de mulţimile de club-eri din întreaga lume (de la Ibiza la Miami, Guetta a fost rezident al unora dintre cele mai faimoase şi populate cluburi) şi reprezentant al unui stil de viaţă strălucitor.

Câştigător al premiului "Best DJ'' la Dancestar USA 2002 Awards şi unul dintre cei mai bine clasaţi în DJ Mag Top 100, Christopher Lawrence este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni DJ şi producători. A fost nominalizat la premiile Grammy şi a fost invitat să mixeze live la posturi de radio de renume ca BBC Radio1 (în emisiunea Essential Mix) şi Ministry of Sound Radio.

După ce a trecut pe la clubul Cream din Ibiza, în 2000, Seb Fontaine s-a alăturat echipei BBC Radio 1, unde show-urile sale au devenit puncte de reper în programele postului. Seb Fontaine aparţine elitei de DJ-i internaţionali. Prietenii glumesc spunând despre el că are muzica "dance" în sange, pentru că a fost conceput în Ibiza, mama sa fiind tot DJ.

Tall Paul
este un alt nume greu pentru piaţa mondială a DJ-ilor din ultimii 10 ani. Set-urile sale îmbrăţişează multe stiluri de muzică, reprezentând de fapt o călătorie prin house, progressive şi trance. Set-urile lui Paul conţin un nivel de energie care prinde publicul făcându-l să nu părăsescă ringul de dans până la sfârşitul petrecerii.

Prima ediţie Creamfields a avut loc în Anglia, în 1998, la Winchester. Următoarele ediţii s-au desfăşurat la Liverpool, apoi la Daresbury - Cheshire. Din 2001, Creamfields devine un festival de talie mondială bucurându-se de un mare succes în Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia şi Chile.
Creamfields implineste în 2008, zece ani de playlisturi care strâng, în fiecare vară, milioane de oameni.
Inapoi la lista stirilor