Noi nume completează lista DJ-ilor care vor mixa la Creamfields România 2008. Marco V, Robbie Rivera& Brian Cross, vor mixa alături de David Guetta, Cristopher Lawrence, Seb Fontaine şi Tall Paul.

Marco V este cunoscut pentru a fi un DJ inventiv, care îmbină mai multe stiluri, dar şi un producător extrem de dedicat acestei profesii. Atât în cariera de DJ, cât şi în cea de producator, Marco V este definit printr-o energie fantastică, o abilitate deosebită de a bucura publicul şi un cult pentru a oferi numai ceea ce înseamnă calitate. 
Olandezul a început să-şi etaleze calităţile de DJ încă de la vârsta de 14 ani, în 1996 ajungând să fie rezident la clubul ''De Danssalon'', cel mai mare club din Eindhoven, Olanda. Aici, Marco V l-a întâlnit pe Benjamin Bates, care avea să fie viitorul său partener de producţie.
Primul album al lui Marco V, ''Con:Fusion'', apărut în 2002 a fost răsplătit cu ''best dance artist album'' la BBM Dance Awards în acelaşi an. În 2005, Marco şi-a înfiinţat propriul său label ''In Charge'', în colaborare cu Dick De Groot omul de bază al casei de discuri ''Be Yourself Music''
Primele apariţii ale label-ului au fost produse de Marco V şi Benjamin Bates pentru a asigura un început bun, însă în timp au urmat şi alte vinyluri incluzând piese ale altor artişti.

Robbie Rivera si Brian Cross reprezintă două nume foarte bine cotate  care vor mixa la Creamfields România. Cei doi DJ vor face atmosfera pe 2 august pe plaja Adras din staţiunea Saturn, situată între statiunile Saturn si Venus.
Robbie Rivera, pe numele său adevărat Roberto Louis Rivera, este producător de muzica house de foarte multi ani. De-a lungul timpului a remixat piese de-ale unor artişti precum Faithless, Felix Da Housecat, Funky Green Dogs, Moloko, Sonique, RES, Sinead O'Connor, Victoria Beckham, Madonna, Ricky Martin, Santana, Harry Romero, Puretone, Kylie Minogue, Carlos Vives, Pink and Brandy şi mulţi alţii.
Cross şi Rivera lucrează de multă vreme împreună. Născut în Barcelona, Brian Cross a scos deja 20 de hituri până la vârsta de 20 de ani. A remixat pentru Sylver, Armin van Buuren. În 2003 a devenit DJ în unul din cluburile din Ibiza  şi pentru o lungă perioadă de timp a prestat la party-urile din Ibiza avandu-l partener de mixaj pe Robbie Rivera. Brian s-a făcut cunoscut odată cu remixul "Sylver – The Smile Has Left Your Eyes". A mixat în Canada, Brazilia, Marea Britanie, Rusia, China, Australia etc.

Fanii muzicii electronice din Romania pot afla mai multe despre Creamfields vizitând site-ul www.creamfields.ro.
Festivalul Creamfields se va desfăşura pe parcursul a 15 ore timp în care vor mixa peste 10 DJ de talie internaţională, precum şi unii dintre cei mai buni DJ români.
Inapoi la lista stirilor