La propriu, pentru că show-ul pe care Smiley, CRBL, Piticu, Francezu’ şi Omu’ Negru îl pregătesc reprezintă o incursiune spectaculoasă în istoria dansului, făcută în stilul caracteristic băieţilor prin muzică, dans, şi actorie.

Turneul va acoperi cele mai mari oraşe din ţară şi se bucură de susţinerea Samsung, sponsorul principal al evenimentului.
 

Istoria Dansului” are la bază un concept original semnat Marius Moga, compozitorul şi managerul trupei; show-ul nu va fi unul ca oricare altul, pentru că, pe lângă muzică şi breakdance există şi un scenariu inedit, care cu siguranţă va antrena şi impresiona publicul aşteptat. Dialoguri amuzante, dans, cele mai cunoscute piese SIMPLU, dar şi piese noi– totul într-un singur show. 

Turneul „Istoria Dansului” este doar o parte a colaborarii dintre Samsung si Simplu. Samsung a ales să îşi asocieze gama de MP3 playere cu imaginea SIMPLU, parteneriat exclusiv care se va întinde pe parcursul unui an. Pentru mai multe detalii despre MP3 Playerele Samsung pe care le recomandă Genco şi prietenii de la SIMPLU, există site-ul special creat http://www.samsungplay.ro/. Site-ul beneficiază de un landing page dedicat în exclusivitate noilor MP3 Playere şi membrilor SIMPLU, www.samsungplay.ro/samsungalegesimplu. În cadrul acestuia, pasionaţii de muzică şi tehnologie pot afla ştiri despre trupa SIMPLU, se pot familiariza cu caracteristicile produselor şi pot participa activ la diversele concursuri disponibile on-line.

Programul turneului “Istoria Dansului” se va desfăşura după cum urmează: 

19 septembrie: Sibiu
21 septembrie: Braşov
26 septembrie: Timişoara
27 septembrie: Cluj
3 octombrie Galaţi
4 octombrie: Constanţa
10 octombrie: Craiova
11 octombrie: Piteşti
17 octombrie: Bucureşti

Biletele se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim, in magazinele Carrefour Voiaj si Germanos din intreaga tara, precum si online, pe www.eventim.ro
Inapoi la lista stirilor