Johann Strauss Ensemble revine in Romania cu spectacolul "Vienna Magic". Turneul incepe cu spectacolul din 8 decembrie, de la Bucuresti si va strabate principalele centre culturale din Romania.

Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Excelenta sa, domnul Martin Eichtinger, a luat sub inaltul sau patronaj spectacolele oferite de Johann Strauss Ensemble in Romania.

In program sunt incluse atat lucrari compuse de Johann Strauss I si II, dar si compozitii de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, precum si celebrele teme de Craciun ale lui Johann Sebastian Bach. Invitati speciali in spectacolul de la Bucuresti sunt soprana Romana Beutel si baritonul Michael Havlicek.

Dirijorul acestui concert este Russell McGregor, concertmaster al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena. El a avut ocazia sa apara pe scenele din intreaga lume alaturi de nume sonore precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo si multi altii.

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro sau in punctele de vanzare Eventim.RO din magazinele Carrefour Voiaj si Germanos din intreaga tara.
Inapoi la lista stirilor