Dansatorii care v-au incantat de fiecare data cu show-ul Fire of Anatolia, prezinta in premiera peste hotarele bastinase TROYA: acest grup de dansatori dau viata mitului Troya, intampinand aceasta compozitie eterna a istoriei artei dupa 3000 de ani; Mitul anatolian este prezentat intr-o maniera inedita, cu o coregrafie de exceptie, semnata Mustafa Erdogan.

Un planset care se aude din ruinele Troyei si un vis mistic fac din acest spectacol o lucrare febrila, a carei istorii a fost indelung studiata, pentru ca Troya este la fel de veche ca si povestile din Biblie.Evenimentul va avea loc pe 4 si 5 decembrie a.c., la Sala Palatului, prilej cu care puteti oferi celor dragi un cadou de suflet. Cunoscatorii nu pot rata un asemenea eveniment cultural, a carui tinuta artistica este deosebita: imprevizibilul, dinamismul si rafinamentul se intrepatrund armonios.

Pret bilete :
Categoria I 300 RON
Categoria II 250 RON
Categoria III 200 RON
Categoria IV 150 RON
Categoria V 100 RON
Categoria VI 75 RON

Biletele se pot achizitiona prin Eventim.RO atat online, pe www.eventim.ro, cat si la oricare dintre cele peste 250 de magazine Carrefour si Germanos din toata tara!
Inapoi la lista stirilor