Nostalgic, ti-e dor de hiturile anilor 80? Pentru prima data in Romania, Alphaville si Bad Boys Blue pe aceeasi scena! Nu rata sansa unei calatorii in timp, intr-o perioada a muzicii de buna calitate! Retraieste atmosfera anilor 80 si vino sa fredonezi hituri precum “Forever Young”, “Big in Japan”, “You’re a woman” sau “I wana hear your heartbeat”.  

Magic FM si  Kompas Events te invita sa te alturi unui eveniment spectaculos pe data de 13 Octombrie 2009 la Sala Polivalenta, incepand cu orele 19:00.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro/ , si in reteaua magazinelor Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Sala Palatului, preturile fiind cuprinse intre 40 si 120 Ron.

Anul acesta Bad Boys Blue celebreaza 25 de ani de muzica, prin lansarea unui dublu album aniversar. Cu aceasta ocazie Bad Boys Blue pleaca intr-un turneu mondial, turneu ce include si Romania. Playlistul celor de la Bad Boys Blue include si celebrele hit-uri “Pretty Young Girl”,“You’re a woman”, “I wana hear your heartbeat”, “Lady in black” si multe altele. 

Aveti ocazia unica de a-i vedea alaturi de o alta trupa magnifica a anilor ’80 Alphaville. Dupa succesul fantastic pe care l-au inregistart in Romania anul trecut prin concertul din luna aprilie de la Arenele Romane, Alphaville revine anul acesta in Romania alaturi de cei de la Bad Boys Blue, promitandu-ne un eveniment de neuitat in care ne vor incanta cu marile lor hit-uri “Forever Young”, “Big in Japan”, “Sounds like a melody” si nenumarate altele.  Va asteptam sa fiti martorii showului ‘80s al anului cu cele mai reprezentative trupe ale acelei perioade.
Inapoi la lista stirilor