Stiri

Demis Roussos va concerta in iarna la Bucuresti!

Data evenimentului14sep
Pe 4 decembrie, Demis Roussos va sustine un concert extraordinar de sarbatori la Sala Palatului.   Pentru prima oara in Romania, cantaretul de origine greaca, va canta melodii precum “Ave Maria”, “Silent Night” sau “Amazing Grace”!     

Dupa succesul inregistrat anul trecut in Romania, Demis Roussos revine in aceasta iarna la Bucuresti pentru a sustine un concert unic de sarbatori.  El a acceptat invitatia companiei Project Events de a reveni pe scena Salii Palatului in data de 4 decembrie.     

Demis Rousos va canta atat piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: "Forever and Ever", My Friend the Wind", “Zorba”, "Goodbye, My Love, Goodbye", "Someday", "Lovely Lady of Arcadia"   dar si piese care ne vor introduce in atmosfera sarbatorilor: “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child”.      

Pe numele real, Artemios Ventouris Roussos, cantaretul s-a nascut la Alexandria, in Egipt, pe data de 15 iunie 1946. La inceputul carierei, acesta a facut parte din mai multe formatii, precum The Idols, We Five si Aphrodite’s Child. Aceasta din urma fiind  o formatie de rock progresiv formata impreuna cu  Vanghelis Papathanassiou si cu Loukas Sideras in timpul revoluţiei studenţilor de la 1968 din Franţa,. În această formulă, cei trei au cunoscut succesul la nivel european cu piesa "Rain and Tears". Deşi grupul s-a destrămat în 1972, Demis a mai colaborat pe parcurs cu Vangelis.     

O data cu debutul in cariera solo, Demis a inregistrat foarte multe succese, astfel incat piesele lui se gaseau si se gasesc in continuare pe primele pozitii in multe topuri din lumea intreaga! Anul acesta, pe data de 11 mai, Demis Roussos a scos un nou album – “Demis”. Acesta inregistrand vanzari in prima luna de peste 80 mii de exemplare numai in Franta, urcand rapid cu hit-ul “Love Is” in varful topurilor de profil din vestul Europei.
Inapoi la lista stirilor