Sensation – Source of Light îşi va dezvălui secretele în faţa miilor de iubitori ai muzicii electronice prezenţi la Bucureşti pe 6 aprilie 2013. Accesul la evenimentul ce va avea loc la Romexpo se va face începând cu 20:30, petrecerea ce îi va avea ca invitaţi pe Mark Knight, Sunnery James & Ryan Marciano şi mulţi alţii se va încheia la ora 05:00.

Program Sensation - Source of Light

20:30 – 22:00 – Acces public
22:00 – 23:00 – Mr. White
23:00 – 00:00 – Sebastian Leger
00:00 – 01:30 – Sunnery James & Ryan Marciano
01:30 – 02:40 – Mark Knight
02:40 – 03:50 – NO_ID
03:50 – 05:00 – Funkerman

Pe tot parcursul serii MC Gee va anima publicul prezent.

Accesul la Sensation -  Source of Light

Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun. Pentru a ajunge la Romexpo se pot folosi:

  • metrou – până la ora 23:00, staţia Aviatorilor
  • autobuze – până la ora 23:00, liniile 131, 331, 335, staţia Piaţa Presei Libere
  • autobuze de noapte – după ora 23:00, linia N113, pe ruta Piaţa Unirii – Piaţa Presei Libere

Vor exista 1200 de locuri de parcare, pentru cei care au bilete la Ring şi aleg să mergă cu maşina personală, taxa va fi de 15 lei. Posesorii de bilete VIP şi VVIP au această facilitate inclusă în bilet.


Harta acces Sensation – Source of Light la Bucureşti

Accesul în zona de desfăşurare a evenimentului se va face pe la trei intrări diferite, în funcţie de categoria de bilete: Ring, VIP şi VVIP şi Presă şi Priority check in. Ţinuta albă completă este obligatorie, încălţămintea nu trebuie să fie albă. Dacă dresscode-ul nu este respectat, nu va fi permis accesul în Romexpo chiar dacă au bilet.

Evenimentul va începe la ora 22:00, organizatorii recomandându-le petrecăreţilor să nu rateze deschiderea spectaculoasă a show-ului.

Recomandări şi ultimele detalii

În locaţie va exista garderobă. Posesorii de bilete la Ring vor putea utiliza acest serviciu contra unei taxe de 4 lei, în timp ce pentru deţinătorii de bilete VIP şi VVIP utilizarea garderobei este gratuită. Aceştia din urmă vor putea folosi şi seifurile din zonele special amenajate, care însă necesită plata serviciului.

Accesul cu camere video profesionale şi semi-profesionale va fi interzis, însă la eveniment se va putea intra cu camere foto compacte. O dată cu intrarea în zona de eveniment participanţii îşi dau acordul să fie filmaţi şi fotografiaţi, drepturile asupra materiale fiind deţinute de producătorii evenimentului.

În interiorul Romexpo vor fi disponibile baruri care vor fi aprovizionate cu mâncare şi băutură. Plata se va face pe bază de jetoane, care vor putea fi cumpărate, cu cash sau card, de la casele special amenajate.

Vârsta minimă pentru a participa la eveniment este de 18 ani. Fumatul este interzis în interiorul Pavilionului Central Romexpo.

Inapoi la lista stirilor