Stiri

Modificari program Disney Beauty and the Beast

Data evenimentului 04 dec.

Reprezentatia Disney Beauty and the Beast de diseara, 4 decembrie, de la ora 20.00, se anuleaza. Reprezentatia de mâine, sâmbata, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogrameaza duminica, 6 decembrie, de la ora 09.30. Modificarile survin datorita întârzierilor în transportul echipamentelor din Turcia catre România – controalele sporite de securitate de la granitele Turcia–Bulgaria si Bulgaria-România afectând trecerea convoiului de camioane. Events îsi cere scuze spectatorilor pentru modificari si îi asigura ca, în ciuda conjuncturii social-politice din zonele afectate de conflict, a depus toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situatii. Turneul international Disney Beauty and The Beast transporta 450 de tone de echipament cu 20 de camioane, iar montarea decorurilor dureaza doua zile.

Posesorii biletelor la spectacolul de astazi, 4 decembrie, de la ora 20.00 pot alege sa participe la spectacolul de mâine seara, sâmbata, 5 decembrie, ora 20.00. Locurile achizitionate nu se mentin. Relocarea se va face la intrare, în ordinea sosirii, pe baza biletului deja achizitionat, pe locuri din aceeasi categorie de pret. Spectatorii au de asemena op?iunea sa solicite contravaloarea biletelor contactând reteaua EVENTIM la adresacontact@eventim.ro.

Reprezentatia de sâmbata, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogrameaza duminica, 6 decembrie, de la ora 09.30 (acces de la ora 08.30). Locurile achizitionate se mentin. Spectatorii care nu pot participa la reprezentatia reprogramata pot primi contravaloarea biletelor contactând reteaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Program final al reprezenta?iilor Disney Beauty and the Beast la Romexpo, Pavilionul Central:
- Sâmbata, 5 decembrie, ora 20.00 (acces 19.00)
- Duminica, 6 decembrie , ora 09.30 (acces 08.30)
- Duminica, 6 decembrie, ora 14.30 (acces 13.30)
 
Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări.=