Stiri

Dylan Moran din 3 februarie se muta la Cinema PRO

Show-ul de stand-up comedy OFF THE HOOK, programat pe 3 februarie, va fi gazduit de Cinema PRO.

Data evenimentului 13 ian

Show-ul de stand-up comedy OFF THE HOOK, programat pe 3 februarie, va fi gazduit de Cinema PRO, ca urmare a inchiderii salii ArCuB. Desfasurarea spectacolului in noul spatiu aflat la circa 500 metri distanta de ArCuB survine incadrarii cladirii din strada Batistei in clasa I de risc seismic, conform ultimelor expertize tehnice.


 


Relocarile pentru biletele deja achizitionate vor respecta planul de sala al primei locatii, cu exceptia locurilor din loje si balcoane, ce vor fi inlocuite cu scaune in randurile 15 si 16 ale noii locatii, la o distanta mai buna fata de scena.


 


Relocarea spectacolului aduce dupa sine o suplimentare a numarului de bilete disponibile, sala Cinema PRO avand o capacitatea superioara celei din cladirea ArCuB. Biletele pot fi achizitionate in continuare online, pe www.eventim.ro, si din retelele afiliate, cele doua categorii de pret ramanand neschimbate: 125 si 150 lei, in functie de distanta fata de scena.


 


Dylan Moran aduce in premiera la Bucuresti show-ul OFF THE HOOK, un spectacol stand up complet nou, dupa aproape trei ani de la prima sa aparitie pe o scena din Romania. Noul turneu a primit deja numeroase recenzii favorabile, acesta fiind o demonstratie de forta a modului cu adevarat unic in care Moran abordeaza subiecte cotidiene precum iubirea, politica si absurditatile de zi cu zi. Livrate cu o eleganta poetica, temele sale predilecte sunt studiate in amanunt,  fiind in acelasi timp adaptate specificului local al tarilor in care sustine reprezentatii.


Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana acum reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco, Jimmy Carr, Daliso Chaponda sau Michael Winslow.


Facebook: Livehouse Comedy , Dylan Moran


Event: https://goo.gl/bc9ApL