Stiri

World of Dance se muta la Opera Maghiara

World of Dance Romania Qualifier se mută la Opera Maghiară de Stat Cluj Napoca 

Data evenimentului 18 mai

Anul acesta cei mai buni dansatori din Europa de Est vor lupta la Cluj-Napoca pe 4 Iunie pentru a demonstra că merită titlul de campioni în cadrul uneia din cele mai prestigioase competiții de dans din lume: World Of Dance Romania Qualifier.
În urma unui atent proces de selecție a participanților, au fost aleși doar cei mai buni dansatori, așadar din dorința de a le oferi tuturor celor prezenți o experiență similară cu cea a consacratului WOD, evenimentul programat inițial să se desfășoare la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va muta la Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca începând cu ora 17:00. Evenimentul se va încheia la ora 23:00.
Biletele deja achiziționate vor fi realocate la aceleași categorii de preț la care au fost cumpărate, iar biletele printate cu locurile noi, vor putea fi ridicate de la Opera Maghiară de Stat din Cluj, în ziua evenimentului. Vă rugăm să păstrați biletul cu locația Sala Polivalentă, pentru că pe baza acestui bilet veți putea ridica biletul nou în 4 iunie.

Dacă nu doriți să participați la evenimentul din noua locație, puteți opta pentru revendicarea sumei de bani achitată inițial pentru bilet, adresandu-va punctelor de unde ati achizitionat biletele. Daca biletele au fost achizitionate de pe www.eventim.ro, va rugam sa trimiteti o solicitare de retur la contact@eventim.ro.