Stiri

Program si reguli de acces SCORPIONS

Data evenimentului 14 iul.

METROCK și 9,7 RICHTER în deschidere la SCORPIONS!!!


 


Aniversarea a 50 de ani de activitate pentru grupul german SCORPIONS va fi completată în ziua de 16 iulie 2016 și cu ajutorul a două formații autohtone.


Astfel, showul Scorpions de la Romexpo (Parcarea A) va fi deschis de către grupurile bucureștene METROCK și 9,7 RICHTER, două nume cunoscute pe scena heavy metal autohtonă.


 


METROCK își are rădăcinile încă de la începutul anilor 80, atunci când a fost pus pe picioare de către Luca Marius (ex. Metropol). Începând cu anii 90 liderul grupului devine Cristian ”Zăpadă” Ioniță și cu această ocazie trupa intră pe alte coordonate stilistice – cu înclinații înspre power și heavy metal.


Din păcate, la finele anului trecut, chitaristul George Pătrănoiu a decedat, dar Metrock a decis în memoria lui să meargă mai departe. Alături de Cristi "Zapada" Ioniță se găsesc
Andi Davidescu, Matei Cioca și Calin "Merlot" Dragomir, iar concertul în deschiderea grupului Scorpions va fi primul în noua formulă după decesul lui George.


 


Al doilea grup programat în deschiderea formației Scorpions este 9,7 RICHTER, grup format în 2002 și adept al genului heavy metal. Este una dintre cele mai dinamice formații de gen din România, cu două albume la activ și cu multe apariții live în deschiderea unor grupuri celebre la nivel mondial. Pe data de 16 iulie, 9,7 Richter va concerta în formula Cosmin Aioniță, Adrian "Sinner" Rus, Lucian "Trigger" Gruia, Sebastian "Seba" Stanciu și Alex "Gomez" Dăscăloiu.


 


Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor


participanţilor.


 


Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii,


bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte


periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.


În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu


este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.


La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.


Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente


puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi


răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi


achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.


 


Porțile se deschid la ora 17.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă


asupra lor şi un act de identitate valid.


 


Intrarea publicului se va face pe Poarta B situată pe bulevardul Expoziției.


 


Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv,


prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Copii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot veni însoțiți de părinți, iar peste 16 ani pot veni singuri. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.


Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.


 


Evenimentul este prezentat de către Marcel Avram și East European Events în colaborare cu D&D East Entertainment.


 


Biletele se găsesc prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro